Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Weekend special la Ţiriac Collection. Expoziţia le pregăteşte surprize vizitatorilor la Noaptea Muzeelor şi de Ziua Internaţională a Familiei

Weekend special la Ţiriac Collection. Expoziţia le pregăteşte surprize vizitatorilor la Noaptea Muzeelor şi de Ziua Internaţională a Familiei

Diverse

Comentarii

Ţiriac Collection, unica galerie auto şi moto privată deschisă publicului din România, anunţă participarea în programul Noaptea Muzeelor, ediţia 2022, alăturându-se astfel celor peste 200 de muzee, galerii, grădini de artă şi centre culturale care îşi aşteaptă publicul în noaptea de 14 mai.

În ziua de sâmbătă, 14 mai, galeria va funcţiona în mod normal în intervalul orar 10:00-17:00, acestuia adăugându-se intervalul 17:00 – 22:00 (ultima intrare), când accesul publicului se va realiza gratuit, ca parte a programului Noaptea Muzeelor.

În a doua zi a weekendului, cu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei sărbătorită anual în data de 15 mai, Ţiriac Collection organizează o experienţă aparte pentru vizitatorii care vor trece pragul galeriei, oferind sesiuni foto de familie exclusiv, la bordul grafic aferent unor exponate din galerie.

Duminică, 15 mai, galeria Ţiriac Collection va funcţiona în intervalul orar 12:00-19:00.  

Evenimentele reprezintă o oportunitate inedită pentru pasionaţii domeniului auto şi nu numai, de a viziona galeria ce reuneşte colecţia de automobile şi motociclete a domnului Ion Ţiriac, integrând peste 170 de modele definitorii pentru industria auto, de la momentele sale incipiente şi până în prezent, inclusiv unităţi care au aparţinut unor mari personalităţi, ediţii din serii limitate şi  maşini super-performante ce evidenţiază cele mai recente tendinţe în materie de tehnologie auto.

Afla mai multe despre: tiriac 

viewscnt
Articole similare