Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wesley a venit în România cu gândul de a vorbi cu Gigi Becali: ”Mă duc la palat, trebuie să vorbim, mâncăm mici şi bem bere!”

Wesley a venit în România cu gândul de a vorbi cu Gigi Becali: ”Mă duc la palat, trebuie să vorbim, mâncăm mici şi bem bere!”

Superliga

Comentarii

Wesley Lopes da Silva, fostul fotbalist de la FC Vaslui care a ajuns la vârsta de 41 de ani, a revenit în România, unde a urmărit barajul dintre Dinamo şi U Cluj.

Înainte de startul meciului, atacantul brazilian a declarat că îi va susţine pe cei de la Dinamo. Al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 a declarat că va lua masa cu Gigi Becali şi Adrian Porumboiu şi le-a transmis un mesaj celor doi oameni de afaceri. 

 ”Mă duc la palat, trebuie să vorbim, mâncăm mici şi bem bere!”

”Am fost în vacanţă în Portugalia şi am venit pentru că am vorbit cu prietenii mei de aici. Am auzit că aveţi un meci frumos azi. Am vorbit puţin cu cineva de la Dinamo, păcat că sunt în situaţia asta, dar ăsta e fotbalul. Sper să câştige.

Nu am mai fost în România de 3-4 ani. Joc fotbal în Brazilia, cu familia, şi vreau să fac o formaţie acolo. Sunt gras puţin. Mă duc (n.r.- la ”palatul” lui Gigi Becali), trebuie să vorbim, mâncăm mici şi bem bere. Cu Porumboiu la fel. În România am avut cel mai bun nivel, am jucat cel mai bine”, a spus Wesley.

Wesley Lopes a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au trecut prin Liga 1, dar şi printre cei mai iubiţi. În 2010, Wesley era evaluat de specialiştii de la Transfermarkt la cota de 3 milioane de euro. 

Brazilianul a jucat 132 de meciuri pentru FC Vaslui în toate competiţiile şi a marcat 77 de goluri. 

Afla mai multe despre: becali-porumboiu-liga 1 

viewscnt
Articole similare