Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Wesley Lopes şi-a îndeplinit dorinţa doar pe jumătate. A mâncat mici şi a băut bere, dar nu cu Gigi Becali. Cu cine a petrecut pe stil românesc brazilianul

Wesley Lopes şi-a îndeplinit dorinţa doar pe jumătate. A mâncat mici şi a băut bere, dar nu cu Gigi Becali. Cu cine a petrecut pe stil românesc brazilianul
galerie foto

Liga 2

Comentarii

Wesley Lopes da Silva, fostul fotbalist de la FC Vaslui care a ajuns la vârsta de 41 de ani, a revenit în România.

Wesley Lopes a fost unul dintre cei mai valoroşi jucători străini care au trecut prin Liga 1, dar şi printre cei mai iubiţi. În 2010, Wesley era evaluat de specialiştii de la Transfermarkt la cota de 3 milioane de euro. 

Brazilianul a fost martor şi la retrogradarea lui Dinamo şi a declarat înainte de partida de la Bucureşti că vrea să petreacă alături de Gigi Becali. În trecut, latifundiarul din Pipera l-a dorit pe atacant, dar mutarea nu s-a concretizat niciodată. 

Dorinţa fostului jucător de la Vaslui s-a îndeplinit doar pe jumătate. El a petrecut în România, dar nu alături de Gigi Becali. Fostul jucător a făcut un grătar alături de amicul lui Eric de Oliveira, iar fostul jucător de la Pandurii a postat un videoclip cu Wesley pe reţelele de socializare. 

Brazilianul a jucat 132 de meciuri pentru FC Vaslui în toate competiţiile şi a marcat 77 de goluri. 

Ce a declarat Wesley în urmă cu câteva zile

”Am fost în vacanţă în Portugalia şi am venit pentru că am vorbit cu prietenii mei de aici. Am auzit că aveţi un meci frumos azi. Am vorbit puţin cu cineva de la Dinamo, păcat că sunt în situaţia asta, dar ăsta e fotbalul. Sper să câştige.

Nu am mai fost în România de 3-4 ani. Joc fotbal în Brazilia, cu familia, şi vreau să fac o formaţie acolo. Sunt gras puţin. Mă duc (n.r.- la ”palatul” lui Gigi Becali), trebuie să vorbim, mâncăm mici şi bem bere. Cu Porumboiu la fel. În România am avut cel mai bun nivel, am jucat cel mai bine”, a spus Wesley.

Afla mai multe despre: wesley lopes-brazilia-fc vaslui 

viewscnt
Articole similare