Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

West Ham a intrat în istorie la Bucureşti, după meciul cu FCSB! Ciocănarii", prima echipă care atinge borna

West Ham a intrat în istorie la Bucureşti, după meciul cu FCSB! Ciocănarii", prima echipă care atinge borna
Comentarii

FCSB a pierdut la score de neprezentare, 0-3, meciul de pe teren propriu cu West Ham.

”Ciocănarii” au deschis scorul, în minutul 40, prin Pablo Fornals, după o acţiune suspectă de ofsaid. Oaspeţii şi-au dublat avantajul la 11 minute după pauză, prin autogolul lui Dawa. Londonezii au închis tabela 10 minute mai târziu, când acelaşi Pablo Fornals a realizat dubla.

West Ham a intrat în istorie la Bucureşti, după meciul cu FCSB! Ciocănarii", prima echipă din istoria competiţiei care atinge borna

În celălalt meci al grupei, Anderlecht s-a impus în Danemarca, cu Silkeborg, scor 2-0. Belgienii s-au calificat, de pe poziţia a doua.

West Ham, prima echipă din istoria compeţiei care a câştigat toate meciurile din grupă

Echipa lui David Moyes a câştigat grupa din Conference League cu maximum de puncte, 18 şi se califică în primăvara europeană.

Este o premieră absolută în istoria competiţiei, ce a fost creată de UEFA în urmă cu un an.

Şase victorii din şase, 13 goluri marcate şi doar patru primite: acesta este bilanţul zdrobitor, înregistrat de englezi în grupa B.

În campionat, West Ham nu stă atât de bine. După 13 etape, trupa de pe London Stadium se află doar pe locul 13, cu doar 14 puncte.

FCSB şi Silkeborg părăsesc competiţia, la prima participare din istorie. Pentru FCSB urmează derby-ul din Superligă, duminică, de la 21:00, cu Rapid, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

articol scris de Teodor Răducanu

Afla mai multe despre: west hamconference leaguefcsbrecordpremiera 

viewscnt
Articole similare