Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

WOOOOW! Video de colecţie | O fetiţă de 7 ani a emoţionat un stadion întreg atunci când a interpretat imnul!

WOOOOW! Video de colecţie | O fetiţă de 7 ani a emoţionat un stadion întreg atunci când a interpretat imnul!
Comentarii

O fetiţă de doar 7 ani a emoţionat zeci de mii de oameni de pe un stadion întreg atunci când a interpretat imnul Statelor Unite în deschiderea unui meci al echipei de fotbal L.A. Galaxy. Interpretarea micii cântăreţe a impresionat pe toată lumea

Înainte ca L.A. Galaxy să se confrunte cu Seattle Sounders, într-un meci pe care californienii l-au câştigat cu 3-0, Malea Emma a păşit pe gazonul stadionului StubHub din Los Angeles îmbrăcată cu un tricou al echipes gazdă, şi a interpretat divin The Star-Spangled Banner'.

Imnul naţional al Statelor Unite nu este un cântec uşor de interpretat, dar Malea Emma Tjandrawidjaja, o fetiţă de doar 7 ani cu un talent incredibil, l-a făcut să pară un cântecel de grădiniţă.

Zlatan Ibrahimovići a fost impresionat de micuţa Malea Emma, el putând fi văzut cum zâmbeşte în timpul interpretării imnului. De asemenea, pe contul de Twitter al fetiţei a fost postată o fotografie în care apare alături de fotbalistul suedez. De asemenea, Ibrahimovic a scris pe contul său de Twitter că fetiţa a fost "omul meciului".

 

Afla mai multe despre: americaimncolosalvideoviral 

viewscnt
Articole similare