Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi a predat deja armele? Declaraţia antrenorului care îi îngrijorează pe fanii catalani: ”Va veni un alt antrenor!”

Xavi a predat deja armele? Declaraţia antrenorului care îi îngrijorează pe fanii catalani: ”Va veni un alt antrenor!”

FC Barcelona

Comentarii

Xavi are o misiune complicată la Barcelona.

Şansele Barcelonei de a continua, din primăvară, în Liga Campionilor sunt foarte mici, iar preşedintele Laporta ştie foarte bine că gruparea catalană ar pierde o sumă uriaşă, în jur de 25-35 de milioane de euro, dacă ar juca în Europa League. 

Partida Inter Milano – FC Barcelona 1-0, s-a disputat în etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, marţi, 4 octombrie. De asemenea, Barcelona are o misiune dificilă şi în campionat. 

Catalanii se vor lupta pentru titlu cu Real Madrid, echipă care se află în mare formă. Xavi a recunoscut într-o conferinţă de presă că va pleca de la Barca, în cazul în care la finalul sezonului echipa nu va fi pe primul loc. 

 ”Va veni un alt antrenor!”

Trebuie să fiu sincer cu preşedintele, cu clubul, cu suporterii, această echipă a fost construită pentru a câştiga trofee. Dacă nu se va întâmpla asta, vor exista consecinţe. Nu vreau să îmi caut scuze.

Dacă nu voi câştiga titlul, va veni un alt antrenor şi va încerca acest lucru. Aşa este viaţa unui antrenor, este normal”, a declarat Xavi Hernandez la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: barcelona-xavi-la liga 

viewscnt
Articole similare