Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi a reacţionat după ce s-a scris că Chelsea îl va transfera pe De Jong: ”Nu ştiu dacă va rămâne!”

Xavi a reacţionat după ce s-a scris că Chelsea îl va transfera pe De Jong: ”Nu ştiu dacă va rămâne!”

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona a încheiat meciurile amicale din SUA, după ce s-a impus, duminică, în faţa celor de la New York Red Bulls, scor 2-0.

Clubul englez Chelsea Londra ar fi interesat de un transfer al lui Frenkie de Jong şi s-ar pregăti să facă o ofertă Barcelonei, scrie cotidianul catalan Sport. Frenkie De Jong nu a fost inclus pe lista titularilor, iar acest lucru a lăsat loc de interpretări, având în vedere situaţia olandezului. 

De Jong este dorit şi de Manchester United. Conform Sport, oferta lui Chelsea ar fi mai mică decât cea a lui Manchester United, care este gata să ofere 80 de milioane de euro. Frenkie de Jong este dorit de Manchester United, club cu care Barcelona a negociat intens în ultimele săptămâni, dar mutarea nu s-a concretizat. 

Deşi l-a scos la vânzare fără voia sa, Barcelona nu-l va vinde pe Frenkie de Jong dacă mijlocaşul batav acceptă să-şi diminueze considerabil salariul. De Jong urmează să încaseze, conform contractului, 20 de milioane de euro anual din sezonul viitor încolo.

Problemele financiare ale Barcelonei nu îi pot permite să-l păstreze pe De Jong în aceste condiţii, însă De Jong poate rămâne dacă-şi diminuează salariul, scrie sursa citată. Manchester United a negociat intens cu Barcelona în ultimele săptămâni şi chiar există un acord în privinţa sumei de transfer, 65 de milioane de euro, plus alte 20 sub formă de bonusuri.

La finalul meciului, Xavi a precizat că nu ştie dacă mijlocaşul olandez va continua şi în sezonul următor la echipa catalană. 

”Nu ştiu dacă va rămâne!”

”Nu ştiu dacă De Jong va rămâne. Vom vedea, mai este timp. Fereastra de transferuri este deschisă până la data de 31 august şi se pot întâmpla multe lucruri. Toţi fac parte din echipă. Şi Nico. Nico a jucat mijlocaş central şi acesta nu este niciun semnal. Eu nu trimit semnale. Eu vorbesc cu jucătorii şi le spun clar cum stau lucrurile.

Mulţi jucători ştiu deja dacă vom conta sau nu pe ei. Întotdeauna este un jucător la care trebuie să aşteptăm să vedem ce se întâmplă”, a declarat Xavi, citat de Marca.

Afla mai multe despre: barcelona-de jong-xavi 

viewscnt
Articole similare