Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi, după remiza Barcelonei cu Valencia: ”Sunt extrem de frustrat. Un punct nu este suficient pentru noi”

Xavi, după remiza Barcelonei cu Valencia: ”Sunt extrem de frustrat. Un punct nu este suficient pentru noi”

FC Barcelona

Comentarii

Antrenorul echipei FC Barcelona, Xavi Hernandez, s-a declarat extrem de frustrat după ce catalanii au obţinut doar un punct în confruntarea cu Valencia, scor 1-1, din campionatul Spaniei.

"Un punct nu este suficient pentru noi. Având în vedere modul în care a decurs jocul, sunt extrem de frustrat. Am făcut ceea ce trebuia să facem pentru a câştiga meciul, pentru a-l câştiga confortabil. Dar ăsta este fotbalul. Când nu omori jocul, cealaltă echipă beneficiază. Nu este un rezultat suficient de bun pentru noi. Problema este eficienţa. Problema este că nu se înscrie al doilea gol. Ni s-a întâmplat cu Atlético de Madrid şi cu Granada şi cu Mallorca şi chiar şi cu Girona. Asta este ceea ce ne lipseşte", a declarat el.

Echipa spaniolă FC Barcelona a încheiat la egalitate sâmbătă, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea Valencia, în etapa a 17-a din La Liga.

Catalanii aveau nevoie de o victorie pentru a nu pierde contactul cu Girona şi Real Madrid, dar trupa lui Xavi, deşi a deschis scorul la Valencia, prin Joao Felix, în minutul 55, din pasa lui Raphinha, nu a reuşit să-şi conserve avantajul. Gazdele au egalat în minutul 70, când a marcat Hugo Guillamon şi Barcelona a trebuit să se mulţumească doar cu un egal. În clasament, Barcelona este pe locul 3, cu 35 de puncte, la patru în spatele Realului şi la 6 distanţă de liderul Girona. Valencia ocupă poziţia a 10-a, cu 20 de puncte.

Afla mai multe despre: barcelonaxavivalencia 

viewscnt
Articole similare