Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi i-a stabilit soarta: pleacă de la Barcelona! Fotbalistul, out de pe Camp Nou

Xavi i-a stabilit soarta: pleacă de la Barcelona! Fotbalistul, out de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (41 de ani), antrenorul Barcelonei, i-a stabilit soarta lui Memphis Depay (28 de ani), atacantul sosit gratis pe Camp Nou în vara trecută. Barcelona va încerca să-l vândă pe Depay în perioada de mercato care urmează, astfel că va face profit cu atacantul batav.

Xavi i-a stabilit soarta: pleacă de la Barcelona! Fotbalistul, out de pe Camp Nou

Memphis Depay a fost adus cu statut de superstar pe Camp Nou, în vară, când a semnat gratis cu Barcelona. Dacă la început a jucat mai mult, cu Ronald Koeman antrenor, acum Depay şi-a pierdut statutul odată cu sosirea lui Xavi, care-l preferă pe Aubameyang.

După mai multe meciuri sub comanda lui Xavi, antrenorul i-a stabilit soarta lui Memphis Depay, care pare să fie departe de Camp Nou.

Potrivit jurnalistului Javi Miguel de la AS, Memphis Depay nu se potriveşte stilului lui Xavi şi nu intră în planurile antrenorului pentru sezonul viitor, iar viitorul fotbalistic al atacantului batav e incert. Cel mai probabil, Barcelona va încerca să-l vândă pe Depay în vară, ca să scoată profit de pe urma sa pentru că acesta a fost adus gratis după terminarea contractului cu Olympique Lyon.

De serviciile lui Memphis Depay s-a interesat Tottenham.

Memphis Depay a marcat 11 goluri şi a livrat două pase decisive în toate competiţiile acestui sezon alături de Barcelona, în 32 de partide.

  • 45 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Memphis Depay în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: depaybarcelonaxavitransferplecare 

viewscnt
Articole similare