Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi îl vrea, Barcelona îl poate lua gratis! Catalanii au pus ochii pe un fotbalist care-şi termină contractul

Xavi îl vrea, Barcelona îl poate lua gratis! Catalanii au pus ochii pe un fotbalist care-şi termină contractul

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să continue moda cu transferuri de jucători liberi de contract şi în 2024. După ce a adus jucători precum Eric Garcia, Andrea Christensen sau Ilkay Gundogan fără niciun cost de transfer, formaţia catalană a pus ochii pe o nouă ţintă.

Presa din Spania a aflat că Barcelona este foarte atentă la situaţia contractuală a lui Piotr Zielinski (29 de ani) la Napoli. Aflat în ultimele şase luni de contract pe "Diego Maradona", mijlocaşul este pe placul lui Xavi şi Barcelona ar putea încerca să repete metoda pe care a urmat-o în ultimii ani.

Un nou transfer gratis la Barcelona!? Xavi l-a "ochit" pe Zielinski

Calităţile lui Zielinski îl atrag pe Xavi, care doreşte experienţă la mijlocul terenului şi este sigur că el poate aduce un plus pentru echipa catalană. Rămâne de văzut dacă Barcelona va acţiona pe această pistă, având în vedere că i se caută un înlocuitor lui Oriol Romeu, marea dezamăgire din lotul echipei blaugrana.

Barcelona are, însă, concurenţă pentru transferul lui Piotr Zielinski, care se află şi pe lista italienilor de la Inter. Piotr Zielinski a jucat 24 de meciuri pentru Napoli în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de trei ori şi a livrat trei pase de gol.

  • 30 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Piotr Zielinski în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: barcelonapiotr zielinskixavitransfer 

viewscnt
Articole similare