Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi încă speră la o minune: "Mai avem o şansă la calificarea în optimi". FC Barcelona - Bayern se joacă astăzi, la Orange Sport 1, de la ora 22:00

Xavi încă speră la o minune: "Mai avem o şansă la calificarea în optimi". FC Barcelona - Bayern se joacă astăzi, la Orange Sport 1, de la ora 22:00
Comentarii

FC Barcelona mai are "o mică speranţă" de calificare în optimile Ligii Campionilor, a concluzionat antrenorul Xavi, înaintea meciului de miercuri cu Bayern Munchen, programat pe Camp Nou, de la 22:00. Cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

"Trebuie să arătăm că putem rivaliza cu astfel de echipe, indiferent de ce se întâmplă la Milano. Există o mică speranţă, dar ştim că va fi foarte complicat. Nu mai avem destinul în mâinile noastre", a subliniat Xavi într-o conferinţă de presă, potrivit AFP.

Barcelona îşi va cunoaşte soarta chiar înainte de lovitura de începere a meciului. Dacă Inter o va învinge pe Viktoria Plzen (de la 19:45), echipa catalană va fi eliminată matematic din cursa pentru optimile de finală.

"Orice s-ar întâmpla, va trebui să păstrăm această mentalitate. Senzaţia de încredere există. Este bună. Dacă nu ne calificăm, va trebui să continuăm. Am pregătit ceva ca să încercăm să atacăm mai bine, fără să bulversăm sistemul nostru de joc.

De multe ori, în Liga Campionilor, noi n-am fost la înălţime, dar uneori am fost. Aşa s-a întâmplat la Munchen (în primul meci dintre cele două echipe din faza grupelor - n. r.). Am avut victoria în mână, iar acum nu mai depinde de noi, din cauza greşelilor noastre", a declarat Xavi.

Afla mai multe despre: xavi 

viewscnt
Articole similare