Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi îşi pune costumul! Presa din Spania a anunţat echipa pe care o va antrena

Xavi îşi pune costumul! Presa din Spania a anunţat echipa pe care o va antrena
Comentarii

Puţin a mai rămas din cariera de jucător a lui Xavi, două meciuri mai exact, iar fostul mijlocaş legendar al Barcelonei este pregătit pentru costumul de antrenor. Presa din Spania a anunţat deja numele echipei pe care o va antrena.

Două meciuri au mai rămas din cariera lui Xavi Hernandez. Al Sadd urmează să joace joi, cu Al-Duhail, în finala Cupei Emirului, iar apoi cu Persepolis în grupele Ligii Campionilor Asiei. De săptămâna viitoare până pe 14 iunie, Xavi va fi la Madrid pentru a îşi termina studiile în ale antrenoratului şi a primi şi licenţa pro, de care are nevoie pentru a putea antrena fără probleme. 

Spaniolii de la El Mundo Deportivo deja au anunţat echipa pe care o va antrena mijlocaşul care a cucerit de patru ori UEFA Champions League în tricoul celor de la FC Barcelona. Spaniolii scriu că Xavi va rămâne la Al Sadd şi va fi următorul antrenor al echipei, după ce clubul din Qatar deja l-a informat pe actualul tehnician, Jesualdo Ferreira, că nu va mai conta pe el. 

Anunţul oficial este iminent, astfel că zvonurile care îl dau pe Xavi următorul antrenor al Barcelonei, după dezastrul suferit de catalani în UEFA Champions League, se opresc momentan. Din 2015 este Xavi la Al Sadd. 

Afla mai multe despre: xavial saddantrenor 

viewscnt
Articole similare