You are here:

Xavi le oferă o gura de aer fanilor catalani! ”Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi!” Ce a spus legendarul mijlocaş spaniol

Xavi le oferă o gura de aer fanilor catalani! ”Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi!” Ce a spus legendarul mijlocaş spaniol

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi a rămas liber de contract, iar Barcelona speră să îi ofere o nouă înţelegere starului argentinian.

Lionel Messi n-a semnat încă prelungirea cu FC Barcelona şi de la 1 iulie este liber de contract. Starul argentinian negociază în continuare cu clubul catalan şi presa din Spania scrie că sunt şanse mari să se ajungă la un acord.

Legendarul Xavi speră ca fostul său coleg să rămână la gruparea blaugrana. El a vorbit despre situaţia actuală dintre Messi şi Barca. Fostul mijlocaş al catalanilor susţine că sunt şanse foarte mari ca Messi să ajungă la o nouă înţegere cu fost campioană din La Liga. 

Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi!

”Aceasta este situaţia, trebuie să aşteptăm. El discută cu preşedintele. Îi doresc tot ce e mai bun. Sper ca anunţul să fie făcut în cel mai scurt timp. Dacă aş face pariu, aş spune că va continua la club. Leo are nevoie de Barca, iar Barca de Messi. Este fericit la Barcelona şi a fost toată viaţa lui”, a spus Xavi, citat de MundoDeportivo.

Messi s-a aflat sub contract cu Barca de 7.478 de zile, de la semnarea primului său acord cu gruparea de pe Camp Nou, în data 8 ianuarie 2001, pe un şerveţel de hârtie. El şi-a făcut debutul oficial în prima echipă a catalanilor în 2004, iar de atunci a disputat 778 de meciuri şi a înscris 672 de goluri în toate competiţiile.

Lionel Messi, câştigător a 6 Balone de Aur, care a împlinit recent 34 de ani, participă în prezent la Copa America, în Brazilia, cu selecţionata ţării sale.

 

Afla mai multe despre: xavi-messi-barcelona 

viewscnt
Articole similare