adplus-dvertising
You are here:

Xavi o face pe Barca din nou "extraterestră". 4 transferuri de TOP pentru noua eră de pe Camp Nou

Xavi o face pe Barca din nou "extraterestră". 4 transferuri de TOP pentru noua eră de pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Xavi e noul antrenor de pe Camp Nou nou, iar sub bagheta sa Barcelona va redeveni "extraterestră". Noul antrenor a ochit nu mai puţin de patru jucători pentru reconstrucţia echipei catalane. Presa din Spania scrie despre dorinţele pe care Xavi le-a avut înainte să accepte oferta de la Barcelona.

Xavi o face pe Barca din nou "extraterestră". 4 transferuri de TOP pentru noua eră de pe Camp Nou

Barcelona s-a înţeles cu Xavi, care este noul antrenor al catalanilor, anunţul oficial urmând să se facă în scurt timp, după şefii de pe Camp Nou s-au înţeles cu şeicii lui Al Sadd pentru mutare. Xavi are misiunea să o facă pe Barcelona din nou "extraterestră", pe modelul Pep Guardiola. Ca atare, antrenorul a cerut patru transferuri de top cu care să întărească echipa.

Potrivit Sport, Xavi îi vrea la Barcelona pe Raheem Sterling (Manchester City), Alexandre Lacazette (Arsenal), Edinson Cavani (Manchester United) şi Karim Adeyemi (RB Salzburg). Sterling era deja pe lista de transferuri a catalanilor, iar Xavi a fost de acord cu aducerea fotbalistului căzut în dizgraţia lui Pep Guardiola. Cavani şi Adeyemi vor fi aduşi pentru înlocuirea lui Aguero, cel care e indisponibil trei luni din cauza unor probleme la inimă. Singurul nume care ridică semne de întrebare e cel al lui Lacazette, care nu prea joacă nici la Arsenal.

Pentru Adeyemi, Barcelona va avea concurenţă serioasă. Bayern, PSG, Rel şi Atletico Madrid, dar şi alte cluburi importante îl urmăresc pe atacatul cu origini româneşti.

Ce condiţii a pus Xavi pentru a accepta să fie antrenorul Barcelonei

Barcelona l-a convins pe Xavi să accepte oferta de a fi antrenor pe Camp Nou după mai multe runde de negocieri. Catalanii şi fostul mijlocaş vor împărţi plata clauzei de reziliere a contractului său cu Al Sadd, dar înainte de acest pas Xavi a pus trei condiţii pentru a accepta să antreneze pe Camp Nou. Potrivit aceleiaşi surse, Xavi a cerut ca departamentul medical al clubului să fie restructurat, a solicitat de asemenea să poată veni cu propriul său staff, cu oamenii săi de încredere. În plus, Xavi a solicitat şi transferul unui fotbalist de bandă, care să-l înlocuiască pe mai mereu accidentatul Ousmane Dembele.

Al Sadd a anunţat despărţirea de Xavi, noul antrenor al Barcelonei

Vineri, 5 noiembrie, după mai multe zile în care au existat negocieri între părţi, Barcelona şi Al Sadd s-au înţeles pentru mutarea fostului mijlocaş de legendă pe Camp Nou. Clubul din zona Golfului a emis un comunicat oficial în care a anunţat despărţirea de Xavi, care antrenează echipa din 2019, dar care a şi jucat la Al Sadd înainte de a prelua banca tehnică. "Conducerea lui Al Sadd a ajuns la un acord pentru mutarea lui Xavi la Barcelona după achitarea clauzei de reziliere stipulată în contractul antrenroului. Ne-am înţeles cu Barcelona pentru cooperare în viitor. Xavi e o parte importantă din istoria lui Al Sadd şi îi urăm succes!", se arată într-un comunicat oficial al lui Al Sadd.

viewscnt
Articole similare