Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi riscă o suspendare mare după comentariile la adresa arbitrajului la meciul cu Getafe

Xavi riscă o suspendare mare după comentariile la adresa arbitrajului la meciul cu Getafe

FC Barcelona

Comentarii

Supărarea lui Xavi pe arbitru în timpul meciului Getafe-Barça (0-0) l-ar putea costa scump. Potrivit cotidianului catalan Sport, departamentul de integritate al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF) analizează posibilitatea de a depune o plângere împotriva antrenorului catalan la comitetul de competiţii pentru comentariile sale virulente la adresa lui Cesar Soto Grado.

Autorităţile fotbalistice spaniole nu au primit cu plăcere comentariile lui Xavi. În cazul în care Comitetul de Competiţii va deschide un dosar împotriva fostului mijlocaş, acesta ar putea fi suspendat patru meciuri. Adică dublu faţă de ceea ce riscă în prezent. În sezonul trecut, antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti, a fost convocat de această comisie, dar în cele din urmă nu a fost aplicată nicio sancţiune.

Xavi ar putea să nu beneficieze de aceeaşi clemenţă, deoarece a fost eliminat împotriva lui Getafe pentru că şi-a pierdut cumpătul după ce nu a fost dictat un fault pentru echipa sa. După meci, el a răbufnit împotriva clemenţei arbitrului faţă de Getafe.

 

Afla mai multe despre: xavigetaferfefbarcelona 

viewscnt
Articole similare