Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi şi Laporta, scop comun: Messi înapoi la Barcelona, în 2023!

Xavi şi Laporta, scop comun: Messi înapoi la Barcelona, în 2023!

FC Barcelona

Comentarii

Xavi (42 de ani) şi Joan Laporta, antrenorul şi preşedintele Barcelonei, şi-au setat un scop pentru vara lui 2023: revenirea lui Messi pe Camp Nou!

Leo Messi a plecat de la FC Barcelona în vara lui 2021, pe uşa din dos, din cauza problemelor financiare ale clubului, care n-a fost capabil să-i înregistreze noul contract la Liga Profesionistă de Fotbal din Spania. Xavi şi Laporta vor să-l aducă înapoi pe Messi, în 2023.

Xavi şi Laporta, scop comun: Messi înapoi la Barcelona, în 2023!

Şocul plecării lui Leo Messi de la FC Barcelona are încă ecouri şi la un an de la acest episod. Catalanii n-au putut să-i înregistreze contractul lui Messi, deşi bătuseră palma cu argentinianul. Problemele financiare ale clubului au făcut imposibilă prelungirea, astfel că Messi a semant cu PSG.

Fabrizio Romano anunţă, duminică, faptul că Xavi şi Laporta şi-au setat un scop comun pentru vara lui 2023. Revenirea lui Leo Messi în tricoul Barcelonei, pentru a-şi încheia cariera pe Camp Nou. "Situaţia e deschisă", scrie sursa citată, care anunţă că şi PSG şi-a făcut clară intenaţia de a-i prelungi contractul lui Messi, scadent în vara lui 2023.

Messi este omul cheie, dar argentinianul va lua o decizie după Campionatul Mondial din Qatar, din decembrie 2022.

Contractul lui Messi cu PSG expiră în vara lui 2023, iar în actuala înţelegere există o clauză de prelungire până în 2024, dacă ambele părţi sunt de acord.Leo Messi a jucat 33 de meciuri în sezonul trecut la PSG, timp în care a marcat de 10 ori şi a livrat 14 pase de gol în toate competiţiile.

Afla mai multe despre: xavilaportabarcelonamessirevenire 

viewscnt
Articole similare