Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Xavi vine la Barca cu un super jucător! Mutare-bombă: Laporta, în culmea fericirii!

Xavi vine la Barca cu un super jucător! Mutare-bombă: Laporta, în culmea fericirii!

FC Barcelona

Comentarii

Xavi va fi viitorul antrenor al Barcelonei, după ce catalanii l-au dat afară pe Ronald Koeman, iar odată cu venirea lui va reapărea în echipă Riqui Puig (22 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti produşi de La Masia în ultimii ani. Koeman l-a ignorat complet pe Puig, deşi predecesorii săi - Valverde şi Setien - l-au folosit destul de mult.

Xavi vine la Barca cu un super jucător! Mutare-bombă: Laporta, în culmea fericirii!

Ruqui Puig, unul dintre fotbaliştii "produşi" de La Masia în ultimii ani, a fost ignorat aproape complet de Ronald Koeman, antrenor care a fost dat afară, joi noapte, de la FC Barcelona. Xavi e marele favorit să-l înlocuiască pe Ronald Koeman, iar odată cu instalarea lui pe banca tehnică Puig ar putea fi reabilitat şi introdus mai mult în teren, având în vedere că predecesorii lui Koeman - Valverde şi Setien - l-au folosit mai mult.

După mai multe runde de negocieri şi încerci eşuate ale lui Joan Laporta, preşedintele Barcelonei l-a dat afară pe Ronald Koeman şi s-a înţeles cu Xavi Hernandez, fostul mare fotbalist de pe Camp Nou, care a acceptat propunerea de fi antrenorul echipei blaugrana. Rezultatele proaste din ultimul timp i-au fost fatele lui Ronald Koeman, tehnician pentru care s-a umplut paharul în urma înfrângerii cu Rayo Vallecano, 0-1.

Sub comanda lui Koeman, Riqui Puig a fost folosit extrem de puţin, aproape inexistent. Mijlocaşul care în acest sezon a preluat chiar numărul făcut mare de Xavi, 6, a strâns doar 72 de minute în patru meciuri din toate competiţiile, fără să marcheze sau să ofere pase de gol. Joan Laporta, preşedintele Barcelonei, a intervenit personal pentru a afla care e situaţia şi de ce nu joacă mai mult Puig, dar Ronald Koeman a fost de neînduplecat.

Sezonul trecut, de asemenea, Riqui Puig a jucat la fel de putin, 581 de minute în 24 de partide, timp în care a marcat o dată.

De când a fost trecut pe linie moartă de Ronald Koeman, Riqui Puig a refuzat mai multe oferte importante de a pleca, măcar sub formă de împrumut, de la FC Barcelona. Bayern l-a vrut, dar Puig nici nu a vrut să audă de o eventuală despărţirea de echipa unde a crescut şi a anunţat că e dispus să-şi aştepte şansa pentru a demonstra ce poate.

  • 15 milioane de euro este cota de piaţă a lui Riqui Puig în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: xaviriqui puigbarcelonamutarelaporta 

viewscnt
Articole similare