Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Yeboah nu a fost pe placul celor de la Slavia Praga. Motivul? Cehii au bănuit că are mai mult de 19 ani

Yeboah nu a fost pe placul celor de la Slavia Praga. Motivul? Cehii au bănuit că are mai mult de 19 ani

CFR Cluj

Comentarii

Transferul atacantul ghanez Emmanuel Yeboah (19 ani), de la CFR Cluj, la Slavia Praga, a picat. Campioana României a oferit un comunicat de presă în care a explicat situaţia neobişbuită.

Yeboah nu a fost pe placul celor de la Slavia Praga. Motivul? Cehii au bănuit că are mai mult de 19 ani

După ce cele două cluburi s-au înţeles pentru o sumă de peste două milioane de euro, Emmanuel Yeboah şi-a scurtat vacanţa din Ghana şi a plecat la vizita medicală din Cehia. 

Însă, odată ajuns acolo, medicii Slaviei i-au descoperit o problemă medicală. Totuşi, aceştia sunt contrazişi de medicii lui CFR Cluj. După ce au constatat situaţia şi schimbarea termenilor înţelegerii, echipa din Gruia a declarat încheiată tranzacţia. 

De asemenea, cei de la Slavia să fi avut temeri, cum că Yeboah, de fapt, nu are vârsta declarată, 19 ani, ci e mai bătrân de atât. 

„Este exclus aşa ceva, că el n-ar avea vârsta declarată! Exclus înseamnă exclus! Iar cea mai bună dovadă e faptul că toţi parametrii lui fizici sunt în creştere din momentul în care a ajuns la noi. Numai în privinţa masei musculare e un surplus de 6 kilograme faţă de atunci când a ajuns în curtea CFR-ului”, a declarat Cristi Balaj, preşedintele campioanei, pentru Gazeta Sporturilor.

”Nu a intrat niciodată în cabinetul medical fiindcă nu a avut vreodată nicio miniprobemă medicală”

În plus, fostul arbitru FIFA dezvăluie şi alte lucruri despre Yeboah, care arată că supoziţiile medicilor Slaviei Praga nu stau în picioare. „El nu a intrat niciodată în cabinetul medical fiindcă nu a avut vreodată nicio miniprobemă medicală. Nici măcar pentru a i se pune o compresă, nimic, nimic! Apoi, Yeboah, m-am interesat la staff-ul tehnic, nu a lipsit, din momentul în care a fost luat la prima echipă, niciodată de la vreo şedinţă de pregătire”, a adăugat Balaj. 

  • 29 de meciuri, 3 goluri şi 2 pase decisive sunt cifrele lui Emmanuel Yeboah la CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: emmanuel yeboahslavia praga 

viewscnt
Articole similare