Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeci de persoane, reţinute pentru haosul de la finala Champions League! Liverpool a ieşit cu o poziţie oficială după ce suporterii englezi au fost scoşi vinovaţi

Zeci de persoane, reţinute pentru haosul de la finala Champions League! Liverpool a ieşit cu o poziţie oficială după ce suporterii englezi au fost scoşi vinovaţi
Comentarii

Forţele de ordine au reţinut 68 de persoane înainte, în timpul şi după finala Ligii Campionilor, disputată, sâmbătă seară, la Paris, informează lequipe.fr.

Finala Ligii Campionilor: 68 de persoane reţinute

Bilanţul, comunicat duminică, la ora locală 01.20 (02.20), la sediul central al poliţiei din Paris, este unul "provizoriu" şi face referire la tot parcursul zilei, la Paris, în zona fanilor echipei Liverpool, la Saint-Denis, în zona suporterilor formaţiei Real Madrid, şi în jurul Stade de France. 

În plus, din punct de vedere sanitar, Prefectura a raportat "238 de intervenţii ale pompierilor pentru răni uşoare", toate îngrijirile fiind acordate la faţa locului.

UEFA a explicat, într-un comunicat, că mii de suporteri au echipei Liverpool au blocat turnicheţii cu bilete false la intrarea pe Stade de France, ceea ce a dus la amânarea startului finalei Ligii Campionilor.

Liverpool cere o anchetă cu privire la incidentele dinaintea finalei Ligii Campionilor

Conducerea clubului Liverpool a dat publicităţii un comunicat, în care se declară "extrem de dezamăgită" de incidentele care au avut loc înaintea finalei Ligii Campionilor de la Paris şi cere o anchetă oficială, informează mirror.co.uk.

"Suntem extrem de dezamăgiţi de problemele de la intrarea pe stadion, cu care s-au confruntat fanii lui Liverpool, în această seară, pe Stade de France şi de ruperea perimetrului de securitate. Acesta este cel mai important meci din fotbalul european, iar suporterii nu ar trebui să fie nevoiţi să trăiască scenele la care am asistat în această seară. Am solicitat o anchetă oficială privind cauzele acestor probleme inacceptabile", se arată în comunicat.

Potrivit AFP, fanii au încercat să forţeze un prim filtru instalat în jurul stadionului. Pe imagini prezentate pe reţelele de socializare se poate vedea cum unii suporteri au sărit gardul stadionului şi au intrat în arenă.

Real Madrid a câştigat, sâmbătă seară, pentru a 14-a oară Liga Campionilor, învingând în finala disputată pe Stade de France, la Saint-Denis, echipa Liverpool, scor 1-0 (0-0). Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 59.

Afla mai multe despre: finala champions leaguereal madrid liverpool 

viewscnt
Articole similare