You are here:

Zeljko Kopic a numit jucătorul care i-a lipsit lui Dinamo în meciul cu ”U” Cluj: ”Bineînţeles că suntem mai periculoşi cu el”

Zeljko Kopic a numit jucătorul care i-a lipsit lui Dinamo în meciul cu ”U” Cluj: ”Bineînţeles că suntem mai periculoşi cu el”

Superliga

Comentarii

Zeljko Kopic a tras concluziile după ”U” Cluj - Dinamo 1-0.

Antrenorul croat al ”câinilor roşii” s-a declarat mulţumit de jocul echipei sale, nu şi de rezultat, şi a subliniat importanţa pe care o are Hakim Abdallah, jucător ce a lipsit din lot după accidentarea suferită la Voluntari la mijlocul săptămânii trecute.

Kopic, după ”U” Cluj - Dinamo: ”Nu pot să fiu mulţumit de rezultat, dar am făcut lucruri pozitive”

”În prima repriză am avut ocazii, a fost ocazia lui Cîrjan, dar şi altele. Avem nevoie de mai mult curaj în careul advers. Pe parcursul primei reprize, U Cluj a schimbat sistemul şi au fost mai ofensivi. După ce am primit golul, ei au gestionat foarte bine pentru că sunt o echipă foarte experimentată. 

Nu pot să fiu mulţumit de rezultat, dar am făcut multe lucruri pozitive. U Cluj are mulţi jucători experimentaţi, noi avem jucători tineri, au nevoie de jocuri. Am ratat multe ocazii, chiar şi în a doua repriză. Felicitări celor de la U Cluj pentru cele 3 puncte. 

Este adevărat, ne lipsesc anumiţi jucători, bineînţeles că suntem mai periculoşi cu Abdallah. Pentru mine, important este că ne-am exprimat bine şi am jucat în stilul nostru. Îmi pare rău că nu am luat puncte. 

SuperLiga este o ligă bună, nu te poţi duce pe vreun teren şi să zici că o să câştigi uşor. Dacă nu eşti la cel mai bun nivel nu o să poţi să câştigi niciun meci. Trebuie să fim şi mai motivaţi şi să ne îmbunătăţim jocul”, a spus Zeljko Kopic. 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare