You are here:

Zeljko Kopic anunţă transferuri noi la Dinamo: ”Căutăm jucători în toate compartimentele” Pe cine a remarcat croatul după meciul cu Sepsi: ”Are calitate”

Zeljko Kopic anunţă transferuri noi la Dinamo: ”Căutăm jucători în toate compartimentele” Pe cine a remarcat croatul după meciul cu Sepsi: ”Are calitate”

Superliga

Comentarii

Dinamo a remizat pe terenul lui Sepsi în etapa a treia din Superliga, scor 1-1, la capătul unui meci spectaculos.

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, a recunoscut că încă aşteaptă întăriri şi l-a felicitat pe Petru Neagu, aripa din Republica Moldova ce a reuşit să egaleze în repriza a doua după ce a fost introdus pe teren în minutul 72.

Pentru Neagu a fost primul gol în tricoul lui Dinamo după transferul de la Bălţi.

Dinamo este pe un trend ascendent! Ce a spus Zeljko Kopic după egalul cu Sepsi

”(n.r. Ce le-aţi spus la pauză?) Trebuie să jucăm fotbalul nostru, să căutăm drumul spre poartă, să jucăm mai multe între linii şi să avem mai mult curaj în acţiunile de unu contra unu.

(n.r. despre schimbări) Sunt bucuros, pentru că sunt oameni care muncesc din greu. Sigur, avem un 11 de start, dar aştept o reacţie din partea celor care intră de pe bancă. Mă bucur că am insistat să marcăm pe final golul doi. Asta spune multe despre caracterul băieţilor mei.

Lucrăm mult la organizarea ofensivă. Poţi să lucrezi la antrenamente, dar este clar că avem nevoie de calitate individuală. Sunt foarte bucuros pentru Petru, pentru că a reuşit să înscrie. A arătat că are calitate şi ne-a adus un punct important.

Cred în muncă, cred că vom aduce jucători noi. Căutăm jucători în toate compartimentele. Cu cât concurenţa este mai mare, cu atât rezultatele sunt mai bune.

Toţi cei din club vor să facă un Dinamo mai bun”, a declarat Zeljko Kopic.

 

Afla mai multe despre: sepsidinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare