You are here:

Zeljko Kopic compară derby-ul Dinamo - FCSB cu Hajduk - Dinamo Zagreb: “Vrem să câştigăm. Asta e mentalitatea” | EXCLUSIV

Zeljko Kopic compară derby-ul Dinamo - FCSB cu Hajduk - Dinamo Zagreb: “Vrem să câştigăm. Asta e mentalitatea” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Zeljko Kopic (47 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre derby în cadrul SportCast cu Sile, podcastul Orange Sport.

Derby-ul Dinamo - FCSB se apropie cu paşi repezi, iar Zeljko Kopic l-a comparat cu meciurile tari din Croaţia, Hajduk - Dinamo Zagreb, şi a anunţat că echipa sa nu va face doar act de prezenţă pe Arena Naţională.

Dinamo - FCSB, ca Hajduk - Dinamo Zagreb. Kopic: “Nu vom fi acolo doar ca să jucăm”

Kopic le va insufla dinamoviştilor mentalitatea corectă pentru a câştiga derby-ul cu FCSB, “împotriva unei echipe de top”. El a dezvăluit că îşi va pregăti jucătorii inclusiv din punct de vedere mental pentru meci.

“(n.r. - Eşti pregătit ca pentru un Hajduk - Dinamo Zagreb? E acelaşi sentiment?) Cred că da, e la fel. Am vorbit cu jucătorii, mulţi dintre ei... Cîrjan a spus că acest gen de meciuri l-a văzut doar de pe magine. Pentru câţiva dintre ei va fi primul joc cu acest gen de emoţie. În derby-uri, cu siguranţă este despre calitate, dar şi despre stabilitate mentală.

Vor fi 30, 40 de mii de oameni, o atmosferă incredibilă. Nu vom fi acolo doar ca să jucăm, vrem să câştigăm. Asta e mentalitatea. La final, vom vedea, câştigăm, facem egal, nici nu vreau să mă gândesc că vom pierde, împotriva unei echipe de top.

Trebuie să credem în noi, să pregătim jocul cât mai bine, să ieşim pe teren şi să dăm totul”, a declarat Zeljko Kopic, la SportCast cu Sile.

Meciul Dinamo - FCSB se joacă duminică, 20 octombrie, de la ora 21:00, în etapa a 13-a a Superligii, LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

Afla mai multe despre: zeljko kopicdinamofcsbderbysuperligasportcast cu sile 

viewscnt
Articole similare