You are here:

Zeljko Kopic exultă după ce Dinamo a zdrobit-o pe Petrolul! Pe cine a remarcat antrenorul ”câinilor”: ”Are ceva special”

Zeljko Kopic exultă după ce Dinamo a zdrobit-o pe Petrolul! Pe cine a remarcat antrenorul ”câinilor”: ”Are ceva special”

Superliga

Comentarii

Zeljko Kopic a tras concluziile la finalul partidei dintre Dinamo şi Petrolul, câştigată de ”câini” cu 4-1. Antrenorul lui Dinamo a scos în evidenţă prestaţia lui Cătălin Cîrjan, jucătorul sosit în această vară în Ştefan cel Mare, ce a reuşit să marcheze două goluri superbe în primele două etape.

”Bineînţeles că mai avem lucruri de îmbunătăţit, dar am văzut lucruri pozitive în această seară. Cred că am meritat să câştigăm la trei goluri diferenţă.

Trebuie să rămânem pe aceeaşi strategie. Această perioadă de tranziţie este foarte importantă pentru Dinamo.

Ar fi perfect să avem mereu eficienţă 100%, dar nu o să fie mereu aşa. Trebuie să fim şi mai puternici la mijloc, să fim şi mai puternici în dueluri.

Nu e vorba doar să înţeleagă ce le spun, contează şi momentul în care vorbim. În sezonul trecut era o presiune foarte mare, dar acum e o energie diferită, aceea de a produce un fotbal bun.

Anul trecut l-am avut pe Pavicic care a fost excelent, iar acum îl avem pe Cîrjan. Am văzut că are ceva special, ceva nu e găseşti la orice jucător. Mai sunt multe lucruri de îmbunătăţit, dar a înscris goluri frumoase şi cred că o să joace şi mai bine.

Selmani a venit în iarnă şi n-a fost într-o formă fizică bună, toată lumea a putut vedea asta. A muncit mult, iar acum traversează o formă mai bună, aleargă mult şi ne permite să fim compacţi, sunt mulţumit de el”, a declarat Zeljko Kopic la flash-interviu.

Afla mai multe despre: superligadinamo 

viewscnt
Articole similare