Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic le dă veşti proaste fanilor lui Dinamo înainte de meciul cu Petrolul: „Nu ne putem baza pe doi fotbalişti importanţi!”

Zeljko Kopic le dă veşti proaste fanilor lui Dinamo înainte de meciul cu Petrolul: „Nu ne putem baza pe doi fotbalişti importanţi!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo o va întâlni pe Petrolul Ploieşti sâmbătă seară, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Declaraţiile lui Zeljko Kopic înainte de Petrolul - Dinamo

Deşi campania de transferuri a fost începută într-un mod entuziasmant de dinamovişti prin transferul lui Darko Velkovski, iată că formaţia bucureşteană nu se va putea baza pe serviciile fotbalistului cotat la 1,8 milioane de euro. De asemenea, Kopic nu îl va putea folosi nici pe Dennis Politic, despre care se ştia că este suspendat pentru acest meci.

„Nu ne putem baza pe Dennis Politic, care este suspendat, nici pe Velkovski, nu i-a ajuns permisul de muncă şi nu poate juca. Toţi ceilalţi jucători sunt pregătiţi.

Suntem motivaţi, aştept de la jucători să fie la nivelul maxim. Respectăm Petrolul mult, ştiu că au o echipă bună, au înscris 22 de goluri şi au primit 22.

Vom avea un meci dificil, jucătorii noştri trebuie să fie războinici, pentru că vor fi multe dueluri, un meci cu intensitate, energie, iar pentru un rezultat bun trebuie să fim la nivel înalt la aceste aspecte.

Pentru noi, fiecare meci este important. Mai avem 9+9 jocuri (n.r - cu tot cu play-out-ul), pe fiecare le vom pregăti la fel, să fim la cel mai înalt nivel la care putem”, a afirmat Kopic.

  • Dinamo ocupă locul 15 în Superligă, cu 16 puncte obţinute în 21 de meciuri
  • Petrolul se află pe 10, cu 27 de puncte după 21 de etape

Transfer interceptat! O echipă din Ungaria i-a luat faţa lui Dinamo, în cursa pentru semnătura unui fost jucător de la FCSB

Doru Popadiuc (28 de ani) a fost pe lista de transferuri a celor de la Dinamo în această iarnă. Fotbalistul care s-a despărţit de U Cluj a fost aproape de un transfer la Dinamo.

Popadiuc s-a despărţit recent de U Cluj şi a pornit în căutarea unui nou angajament. Dinamo a venit cu o ofertă, dar negocierile au intrat în impas odată cu oferta unui club din Ungaria, anunţă GSP.

Este vorba de Diosgyor, echipa de pe locul şapte în clasamentul campionatului din Ungaria.

Maghiarii i-au oferit lui Popadiuc un salariu extrem de atractiv! 12.000 de euro pe lună, dar şi o primă consistentă de instalare, sume care depăşesc posibilităţile financiare ale clubului de pe locul 15 din Superliga.

Afla mai multe despre: dinamozeljko kopicpetrolul 

viewscnt
Articole similare