You are here:

Zeljko Kopic nu l-a uitat pe Ovidiu Burcă, după ultimul meci al lui Dinamo din acest sezon: ” Este parte din acest succes”

Zeljko Kopic nu l-a uitat pe Ovidiu Burcă, după ultimul meci al lui Dinamo din acest sezon: ” Este parte din acest succes”

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după o victorie şi un egal în dubla cu Csikszereda. La Miercurea Ciuc, ”câinii” au făcut un meci mult mai modest decât cel de săptămâna trecută, însă au scăpat fără gol şi şi-au adjudecat prezenţa şi în sezonul viitor al Superligii.

La finalul meciului, Zeljko Kopic s-a declarat mulţumit deoarece Dinamo a reuşit să evite retrogradarea, însă a recunoscut că echipa sa nu a făcut un meci strălucit.

Mai mult decât atât, croatul a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă, cel care a promovat-o pe Dinamo în Superlgia şi care a antrenat-o timp de 19 etape în acest sezon.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Zeljko Kopic: ”Trebuie să facem un Dinamo mai bun”

”Sunt satisfăcut că am rămas în prima ligă. Nu am fost bine din punct de vedere ofensiv astăzi. Am avut probleme în a menţine posesia în condiţia în care adversarii au făcut un pressing agresiv.

Nu a fost uşor să ne menţinem concentrarea, energia, şi îi înţeleg pe jucători. Nu este momentul acum să vorbim despre viitor. Trebuie să fim fericiţi: Dinamo a rămas în prima ligă.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Au fost ani cu probleme cu Dinamo. Trebuie să încercăm să evităm acest gen de situaţii în viitor.

Cred că a fost o situaţie foarte grea. Toată lumea ştie că Dinamo nu ar trebui să mai treacă prin aşa ceva. Domnul Burcă este parte din acest succes. A luptat cât a putut, cu staff-ul lui, cu jucătorii lui.

Pentru moment sunt satisfăcut, dar trebuie să ne gândim cum putem face un Dinamo mai bun”, a spus Zeljko Kopic.

Afla mai multe despre: superligadinamocsikszeredazeljko kopic 

viewscnt
Articole similare