Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zicu a fost consultat în privinţa transferului lui Sergiu Buş în Coreea de Sud: ”Trebuie să dai mult mai mult decât jucătorii de acolo”

Zicu a fost consultat în privinţa transferului lui Sergiu Buş în Coreea de Sud: ”Trebuie să dai mult mai mult decât jucătorii de acolo”

Fotbal

Comentarii

Ianis Zicu, fost jucător în Coreea de Sud a vorbit despre transferul lui Buş în fotbalul din această ţară.


Între 2012 şi 2014, Ianis Zicu a evoluat pentru Pohang Steelers şi Gangwon, fiind unul dintre fotbaliştii români cunoscuţi în Coreea de Sud.

Ianis Zicu a fost consultat de către agentul lui Sergiu Buş cu privire la fotbalul din Coreea de Sud: ”Am vorbit cu Apostu prima dată , cu impresarul lui. I-am explicat, i-am spus că poate să meargă, pentru că sunt  oameni serioşi şi nu va avea probleme de adaptare, va primi toate condiţiile. Este un campionat greu, dar sunt convins că se va adapta, pentru că el este un jucător implicat şi 100% va face treabă bună acolo.

Este important să jaoce bine, pentru că atunci când eşti străin într-o ţară, trebuie să dai mult mai mult decât jucătorii de acolo. De asta eşti adus. Şi la noi ar trebui ca străinii care vin să fie peste jucătorii români şi să nu mai aducem tot felul de străini care nu au mai jucat, şi să le oferim contracte mai mari decât jucătorilor români” a spus Ianis Zicu.

32 de meciuri a bifat Zicu pentru Pohang Steelers şi Gangwon. El a marcat 15 goluri. 

Afla mai multe despre: sergiu buşianis zicu 

viewscnt
Articole similare