Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a făcut anunţul aşteptat de fanii madrileni. Ce a răspuns când a fost întrebat de transferul lui Eden Hazard

Zidane a făcut anunţul aşteptat de fanii madrileni. Ce a răspuns când a fost întrebat de transferul lui Eden Hazard

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul francez nu a dorit să evite răspunsul la întrebarea legată de Eden Hazard, starul lui Chelsea Londra. Zidane şi-a exprimat astfel părerea despre belgian, la scurt timp distanţă după ce decarul londonezilor vorbise la superlativ despre el

”Nu vreau să vorbesc despre ceea ce s-ar putea întâmpla la sfârşitul sezonului, mai ales că actuala stagiune nu s-a terminat. Pe Hazard l-am apreciat mereu, îl ştiu de pe vremea când evolua în Franţa. Este un fotbalist fantastic!” a declarat Zidane înainte de confruntarea dintre Real Madrid şi Eibar.

Tehnicianul madrilenilor a comentat şi situaţia în care se află Keylor Navas. Costaricanul ar putea disputa ultimul sezon în tricoul Realului.

Portarul care în acest an va împlini 33 de ani va fi cedat conform ultimelor informaţii de Real Madrid în vară, iar în locul său va fi adus Andreiy Lunin, portarul ucrainian împrumutat pentru moment la Leganes. Informaţia a fost oferită de către cei de la Jugones: ”Nu voi spune nimic legat de acest subiect. Keylor are contract cu noi. Vom vedea la finalul sezonului. Pe Keylor Navas îl iubesc mult, atât ca om, cât şi ca fotbalist” a mărturisit tehnicianul francez. 

Afla mai multe despre: eden hazardzinedine zidane 

viewscnt
Articole similare