Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a refuzat Manchester United, dar semnează cu o echipă de top! Răsturnare de situaţie. ULTIMA ORĂ

Zidane a refuzat Manchester United, dar semnează cu o echipă de top! Răsturnare de situaţie. ULTIMA ORĂ
Comentarii

Zinedine Zidane (49 de ani) a fost contactat de PSG pentru a-l înlocui pe Mauricio Pochettino, actualul manager de pe Parc des Princes, care vrea să plece la Manchester United. Zidane a fost dorit şi el de Manchester United, însă preferă să semneze cu PSG, fiind una dintre variantele pe care le aştepta după plecarea de la Real Madrid.

Răsturnare de situaţie! Zidane a refuzat Manchester United, dar semnează cu o echipă de top: "A fost contactat!"

Plecarea lui Ole Gunnar Solskjaer de la Manchester United ar putea avea ecouri şi la PSG. Englezii l-au dorit pe Zinedine Zidane, fostul antrenor de la Real Madrid, dar francezul nu e interesat să semneze pe Old Trafford, astfel că şefii s-au orientat spre Mauricio Pochettino, actualul antrenor de la PSG.

Pochettino a mai fost dorit de Manchester United şi în trecut şi e dispus să accepte propunerea şi s-o părăsească pe PSG, chiar dacă are o echipă plină de vedete, precum Messi, Neymar sau Mbappe. După ce a aflat de intenţia lui Pochettino de a reveni în Premier League, la Manchester United, PSG l-a contactat deja pe Zinedine Zidane, susţine AS.

Sursa citată scrie că lui "Zizou" i-a fost propus postul de la PSG, dacă Mauricio Pochettino pleacă la Manchester United.

Zidane, tentat să antreneze la PSG

Prima variantă a celor de la Manchester United pentru înlocuirea lui Soslkjaer a fost Zinedine Zidane, însă francezul a spus "pas" ofertei venite de pe Old Trafford. Presa din Anglia, citată şi de cea din Spania, a anunţat că managerul din "Hexagon" nu e interesat de Manchester United pentru că aşteaptă să i se ivească una din două oportunităţi: să antreneze naţionala Franţei sau PSG.

Zinedine Zidane e liber de contract din vara lui 2021, când a plecat de la Real Madrid, unde şi-a încheiat al doilea mandat, după ce în primul a câştigat trei Ligi ale Campionilor la rând.

La PSG, Zinedine Zidane ar avea ocazia să lucreze cu o echipă plină de vedete, printre care Messi sau Sergio Ramos, fostul său elev de la Real Madrid, dar şi Neymar sau Mbappe, pe care a vrut să-l transfere de mai multe ori pe "Santiago Bernabeu".

Afla mai multe despre: zidanepsgoferta 

viewscnt
Articole similare