Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane a vrut s-o umilească pe Barcelona în El Clasico: "Puteam să mai marcăm încă două, trei goluri". Prima reacţie după duelul rivalelor

Zidane a vrut s-o umilească pe Barcelona în El Clasico: "Puteam să mai marcăm încă două, trei goluri". Prima reacţie după duelul rivalelor
Comentarii

Antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a oferit o primă reacţie, după ce a câştigat El Clasico în faţa Barcelonei, scor 3-1, în deplasare.

VIDEO | Barcelona - Real Madrid 1-3 (Fati 8 / Valverde 5, Sergio Ramos 63-pen, Modric 89)

FC Barcelona a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 3-1, de echipa Real Madrid, într-un meci din etapa a şaptea a campionatului Spaniei.

"Mă bucur pentru echipă. Nu a fost uşor la problemele pe care le-am avut. Ştim ce s-a întâmplat, dar important e rezultatul de azi. A fost un meci bun al almbelor echipe, în general. La sfârşit mă bucur pentru cele trei puncte. Ăsta e fotbalul. Trebuie să intri pe teren cu încredere şi asta am încercat să facem azi, să ne gândim doar la meciul pe care-l avem şi să ne uităm înainte. Ştiam că vom întâlni un adversar care va profita de ocaziile sale. 

Eu cred că în repriza a doua am făcut ce trebuia, am avut ocazii. Arbitrul e cel care dictează fazele. Dacă a fluierat, înseamnă că a văzut bine. A fost foarte frumos al treilea gol, cu recuperarea de la mijlocul terenului. Puteam să mai marcăm încă două, trei goluri. Dar au avut un portar excelent. La fel a fost şi Courotis. Ne-a salvat. Eu cred că am meritat să câştigăm. 

Sunt trei puncte, continuăm cu munca noastră, cu ce trebuie să facem. Să facem bine lucrurile bine şi atunci se vor întâmpla lucruri bune. Sunt doar trei puncte", a declarat Zinedine Zidane.  

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridbarcelonabarcelona real madridel clasico 

viewscnt
Articole similare