Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane i-a dat "ignore" lui Jovic, dar sârbul s-a ambiţionat să rămână pe "Bernabeu". Ce oferte a refuzat ca să reuşească la Real Madrid

Zidane i-a dat "ignore" lui Jovic, dar sârbul s-a ambiţionat să rămână pe "Bernabeu". Ce oferte a refuzat ca să reuşească la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Luka Jovic (22 de ani) trece prin momente grele la Real Madrid. Atacantul sârb pe care gruparea de pe "Santiago Bernabeu" a plătit 60 de milioane de euro nu este pe placul lui Zinedine Zidane (47 de ani).

Cu puţine minute jucate în acest sezon, Jovic nu pare că îi va intra prea curând în graţii lui Zidane. AS, ziarul de casă al Realului, scrie despre situaţia sârbului. Sursa citată susţine că Jovic nu e băgat în seamă de antrenorul francez, iar mai multe cluburi din Europa l-au dorit în urmă cu un an. Luka Jovic a ales Real Madrid, deşi FC Barcelona sau PSG l-au dorit şi ele pe vârful de atac care a impresionat la Frankfurt.

Napoli l-a vrut vara trecută

Jovic a jucat doar 770 de minute din 3.540 disponibile la Real Madrid, timp în care a marcat de două ori şi a livrat o pasă de gol. Potrivit AS, fotbalistul n-a discutat deloc cu Zinedine Zidane despre situaţia sa. "Jovic trăieşte într-un labirint la Madrid", scrie AS, referitor la situaţia sârbului, care a pierdut şi contactul cu echipa naţională. Sursa citată mai scrie că Napoli, dar şi alte cluburi din Europa au vrut să-l transfere pe Jovic în vară, dar Jovic s-a ambiţiont să reuşească la formaţia de pe "Santiago Bernabeu".

  • 60 de milioane de euro a plătit Real Madrid pentru transferul lui Luka Jovic în vara lui 2019
  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă actuală a lui Jovic, conform specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: luka jovicreal madridzidane 

viewscnt
Articole similare