You are here:

Zidane la Barcelona? Răspunsul dat de Zizou nu lasă loc de interpretări. Cifrele francezului înainte să facă CENTENARUL de meciuri la Real

Zidane la Barcelona? Răspunsul dat de Zizou nu lasă loc de interpretări. Cifrele francezului înainte să facă CENTENARUL de meciuri la Real
Comentarii

Antrenorul principal a lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a ţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat partida cu Getafe din acest weekend. Antrenorul ”Albilor” a vorbit şi despre posibilitatea de a antrena marea rivală, Barca. Meciul de la Getafe va avea o însemnătate aparte pentru antrenorul madrilenilor. Se va afla la meciul 100 pe banca ”Los Blancos”.

”Inima mea aparţine lui Real Madrid. Şi când eram jucător era la fel: Am fost întrebat dacă aş vrea să joc în altă parte după Real şi am spus nu”, a declarat Zidane, conform AS.

”Zizou” a vorbit şi despre cel mai frumos moment de până acum pe banca lui Real: ”Cel mai frumos moment pentru mine a fost când am câştigat titlul în LaLiga. A fost cu adevărat special. Am ales acest moment pentru că a fost vorba de consecvenţă, ceea ce este foarte greu şi nu se poate mai bine de atât”, a concluzionat Zidane.

Partida cu Getafe va fi una foarte importantă pentru Zizou. Acesta se va afla la meciul 100 pe banca celor de la Real Madrid.

La 4 ianuarie 2016, Florentino Perez la demis pe Rafa Benítez, iar în aceeaşi zi l-a numit pe Zinedine Zidane. Debutul său oficial a venit după 5 zile, împotriva lui Deportivo. Real Madrid a câştigat cu 5-0.

- Zidane a avut un început bun şi în Europa, echipa sa s-a impus cu 2-0 în faţa Romei.

- Real Madrid a obţinut 74 de victorii sub comada lui Zidane, cu un procentaj de 74,74%. 

- Madrilenii au 73 de meciuri conscutive cu gol marcat. 

- În aceste 99 de aprtide, Zidane a reuşit să câştige 7 titluri: 2 Champions League, 2 Super Cupe ale Europei, 1 LaLiga, 1 Supercupă a Spaniei, 1 Mondial al Cluburilor.

Afla mai multe despre: zidanezizoureal madrid,  

viewscnt
Articole similare