Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane, OUT de la Real Madrid? Florentino Perez are două variante de top pentru înlocuirea francezului pe "Bernabeu"

Zidane, OUT de la Real Madrid? Florentino Perez are două variante de top pentru înlocuirea francezului pe "Bernabeu"

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid nu merge deloc bine în ultima perioadă de timp, nici în campionat, nici în Cupa Spaniei, de unde a fost eliminată de Alcoyano (1-2), iar Zinedine Zidane are zilele numărate pe "Santiago Bernabeu".

Forma slabă a Realului ar putea duce la înlocuirea lui Zinedine Zidane, a aflat presa din Spania, care înaintează şi două variante de înlocuirea a frncezului căruia "i s-a terminat ciclul" la echipa blanco. Zidane a câştigat două titluri şi trei Ligi ale Campionilor la rând, dar în al doilea mandat de pe "Bernabeu" n-a mai reuşit să se ridice la nivelul aşteptat de conducere şi fani.

Real Madrid e pe locul doi în LaLiga şi a suferit o eliminare ruşinoasă din Cupa Spaniei, 1-2 cu Alcoyano, rezultat care alimentează şi mai tare zvonurile că "Zizou" ar putea pleca. OK Diario scrie că Florentino Perez, preşedintele Realului, are două variante de înlocuire a antrenorului francez. Potrivit sursei citate, Julian Nagelsmann, antrenorul lui RB Leipzig, şi Maximiliano Allegri, liber de contract, sunt variantele pe care le are Perez la îndemână.

Zidane a fost reinvestit în funcţia de antrenor la Real Madrid în martie 2019, după un prim mandat extrem de bun, şi a condus echipa madrilenă în 88 de partide, cu o medie de 1,98 puncte pe meci, faţă de 2,30 puncte pe meci în primul mandat. "Zizou" a antrenat doar la Madrid în cariera sa de tehnician, după ce a fost asistentul lui Carlo Ancelotti, apoi a pregătit echipa a doua a clubului până să facă pasul la echipa mare.

Afla mai multe despre: zidaneantrenorireal madridnagelsmannallegriflorentino perez 

viewscnt
Articole similare