Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane: ”Partida cu Inter este o finală pentru noi!” De ce crede francezul că Real Madrid poate câştiga toate trofeele în acest an

Zidane: ”Partida cu Inter este o finală pentru noi!” De ce crede francezul că Real Madrid poate câştiga toate trofeele în acest an

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid joacă împotriva lui Internazionale Milano în UEFA Champions League,iar antrenorul Zinedine Zidane anunţă că acest meci este ca o finală pentru el şi echipa sa.

Zidane are obiective majore şi în acest sezon. Tehnicianul care a scris istorie pe banca Realului anunţă că revenirea lui Eden Hazard este un plus uriaş pentru echipa sa: "Vrem să câştigăm totul. Cu Eden Hazard în echipă, cred că putem face asta, pentru că are o calitate extraordinară. Din fericire, toţi jucătorii mei se ridică la un nivel foarte înalt” a mărturisit Zinedine Zidane, într-o conferinţă de presă.

Unul dintre cei mai mari jucători din toate timpurile, Zinedine Zidane s-a transformat în ultimii ani într-unul dintre cei mai importanţi antrenori ai lumii. Francezul are mare încredere în lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie: ”Atât timp cât sunt aici, jucătorii care evoluează pentru Real Madrid vor să scrie istorie. Eu vreau să câştig toate cele trei trofee puse în joc în acest sezon. Iar lotul îmi dă speranţe că putem face asta. Este un lot cu care poţi spera că vei câştiga totul. Ne bucurăm de fotbal şi asta e tot ceea ce contează” a mai explicat Zizou.

El a analizat şi partida cu Inter Milano, meci pe care telespectatorii Telekom Sport îl vor putea urmări în direct: ”Este un meci complicat. Ne cunoaştem bine adversarul, stau foarte bine din punct de vedere fizic, joacă bine. Pentru noi, acest meci este ca o finală” a avertizat tehnicianul francez.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare