Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zidane s-a săturat să aştepte şi l-a sunat! Fotbalistul pentru care Real Madrid face toate eforturile: ”Este o prioritate pe Bernabeu!”

Zidane s-a săturat să aştepte şi l-a sunat! Fotbalistul pentru care Real Madrid face toate eforturile: ”Este o prioritate pe Bernabeu!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Presa din Olanda scrie că Zinedine Zidane l-a contactat personal pe olandezul Donny Van de Beek de la Ajax.

Dorit şi de Manchester City, Donny Van de Beek nu a luat încă o decizie în privinţa viitorului său.

Spaniolii scriu că Real Madrid va renunţa la pista Paul Pogba, un gând cu care Zidane pare că deja s-a împăcat. În schimb, reputatul tehnician francez a transmis conducerii să facă tot posibilul pentru a-i transfera la Real Madrid pe Camavinga şi Van de Beek.

Cum veştile au întârziat să vină, Zizou i-a telefonat lui Edwin Van de Saar, şi cu acceptul acestuia a discutat şi cu Donny Van de Beek, fotbalistul lui Ajax Amsterdam.

Informaţia este oferită de presa din Olanda, dar şi de cotidianul Le10Sport din Franţa. Mai nou, au ieşit la suprafaţă şi alte zvonuri, care anunţă că şi Manchester United sau Barcelona au pus ochii pe olandez. Zidane a dorit să afle care este poziţia fotbalistului, şi se pare că discuţia s-a încheiat promiţător pentru Real Madrid. Conform olandezilor, Van de Beek  a devenit o prioritate pentru Real, după ce mutarea lui Pogba pe Bernabeu a picat.

Ajax a anunţat deja că îl vinde

Ajax Amsterdam, prin vocea directorului sportiv, Edwin Van de Sar, a anunţat deja, în urmă cu câteva zile, că Donny Van de Beek poate pleca la în această vară.

"Da, sumele de 150 - 200 de milioane de euro vor dispărea de pe piaţă, dar cred că o parte dintre jucătorii noştri au o cotă foarte bună în continuare" a mărturisit Van der Sar.

El a completat apoi: "Jucătorii de la Ajax sunt foarte bine educaţi, atât fotbalistic, cât şi în afara terenului. Anul trecut noi am ajuns la un acord cu trei fotbalişti: Andre Onana, Nicolas Tagliafico şi Donny Van de Beek. Ne-au promis că vor rămâne încă un sezon la noi, apoi noi le-am promis că îi vom ajuta să facă următorul lor pas în carieră. Nu s-a schimbat nimic şi nu vom acorda o reducere din cauza pandemiei. Sunt jucători foarte valoroşi şi multe cluburi interesate de ei" a mai precizat Van der Sar.

Până la anularea sezonului din Olanda, Van de Beek a marcat de 10 ori şi a livrat 11 pase de gol în 37 de meciuri din toate competiţiile pentru Ajax.

  • 44 de milione de euro este cota de piaţă a lui Donny van de Beek în acest moment, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: zidanevan de beek 

viewscnt
Articole similare