You are here:

Zidul din apărarea lui Dinamo are pregătită retragerea: "Vreau să îi ajut pe cei care sunt în Africa"

Zidul din apărarea lui Dinamo are pregătită retragerea: "Vreau să îi ajut pe cei care sunt în Africa"

Dinamo București

Comentarii

Kennedy Boateng vorbeşte despre viitorul său în viaţa de după fotbal.

Fundaşul de la Dinamo, a devenit jucător de bază in viziunea lui Kopic şi este apt de joc pentru derby-ul cu FCSB de pe Arena Naţională. O accidentare întâmplată la echipa naţională l-a ţinut departe de gazon timp de o lună.

Apărarea formaţiei din Ştefan cel Mare este într-un progres evident în comparaţie cu sezonul precedent. Dinamo a înscris 21 de goluri ,a primit doar 15 şi se află pe locul 5 în Superligă, aşadar strategia cu care a abordat Kopic noul sezon pare să funcţioneze.

Kennedy Boateng ştie deja care este misiunea lui după retragerea din activitate

Internaţionalul din Togo este pregătit să ajute tinerele talente din Africa pentru a se dezvolta în fotbal. El crede că Europa reprezintă o deschidere uriaşă pentru orice fotbalist din Africa care e la început de drum.

"După ce o să termin cariera, o să vreau să rămân în fotbal, fiindcă îmi place fotbalul. Vreau să îi ajut pe cei care sunt în Africa, să ajungă să joace în Europa. Eu am avut această oportunitate de juca în Europa, iar atunci când o să mă retrag vreau să îi ajut pe copiii care vin din spate cu aceste cunoştinţe pe care le-am dobândit în cariera mea.", a declarat Boateng.

Afla mai multe despre: kennedy boatengdinamo 

viewscnt
Articole similare