Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zinedine Zidane, despre calvarul de a fi antrenor: "Eşti mai obosit decât jucătorii. Eram copleşit"

Zinedine Zidane, despre calvarul de a fi antrenor: "Eşti mai obosit decât jucătorii. Eram copleşit"
Comentarii

Zinedine Zidane, care nu a mai antrenat nicio echipă după despărţirea de Real Madrid, în 2021, a declarat, într-un interviu pentru magazinul "GQ A", că meseria de antrenor este foarte solicitantă.

Zidane a revenit asupra pauzei sale de doi ani, precizând că această decizie l-a ajutat enorm din punct de vedere psihic.

Aflat într-un con de umbră după plecarea de la Real Madrid, Zidane nu s-a angajat în alt proiect, în ciuda unui interes manifestat pentru postul de selecţioner al echipei Franţei, susţinând că "această pauză era necesară".

"În această funcţie (de antrenor), toate vin din toate părţile. Toate informaţiile te copleşesc şi tu ai responsabilitatea de a lua cele mai bune decizii. Şi toate astea îţi consumă energia. Când reveneam acasă, mintea mea era mereu acolo.

Jucător şi antrenor, sunt două meserii care nu au de a face una cu cealaltă. Când pleci de pe bancă, tu eşti mai obosit decât un jucător.

Pe acest post, toate vin din toate părţile înspre tine şi trebuie să iei deciziile potrivite. Ador ce fac şi sunt capabil de multă muncă, însă, din când în când, iar asta mi s-a întâmplat de două ori, am nevoie de o pauză.

Dorinţa mea este să revin, să am un proiect. Astăzi am timp, dar nu ştiu până când. Pot să am timp acum, iar apoi totul să decurgă foarte repede", a spus antrenorul francez.

Numele lui Zidane fusese vehiculat anterior în legătură cu postul de selecţioner al Franţei, dar această variantă nu mai este de actualitate, după ce Didier Deschamps şi-a prelungit contractul, după Cupa Mondială din Qatar, până în 2026.

Afla mai multe despre: zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare