Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ziua decisivă” pentru transferului lui Ousmane Dembele la PSG. Francezii sunt gata să achite clauza de reziliere

”Ziua decisivă” pentru transferului lui Ousmane Dembele la PSG. Francezii sunt gata să achite clauza de reziliere

Fotbal

Comentarii

Paris Saint-Germain declanşează spritul final în cursa pentru obţinerea semnăturii lui Ousmane Dembele (26 de ani) de la Barcelona.

”Aripa” franceză are o clauză de reziliere de doar 50 de milioane de euro, însă aceasta este valabilă doar până la 1 august 2023. După aceea, clauza se dublează şi ajunge la 100 de milioane de euro.

PSG insistă pentru transferul lui Ousmane Dembele

Cotidianul spaniol ”Marca” a anunţat că Paris Saint-Germain este gata să activeze clauza de reziliere de 50 de milioane de euro şi a cerut permisiunea de a negocia direct cu Ousmane Dembele.

Vestea nu pică deloc bine pentru Barcelona, deoarece în momentul în care i-a prelungit contractul francezului i-a oferit şi 50% din suma pentru care va fi vândut în viitor.

Aşadar, dacă va fi vândut pentru 50 de milioane de euro, Ousmane Dembele se va alege cu 25 de milioane de euro. Cu celelalte 25 de milioane de euro, Barca nu va fi capabilă să transfere un fotbalist la nivelul lui Ousmane.

Conducerea Barcelonei mai are un singur atu în mânecă: antrenorul Xavi Hernandez. Jucătorul i-ar fi promis că va pleca doar dacă va exista înţelegere între cluburi asupra sumei de transfer şi nu va accepta niciun alt contract, chiar dacă va fi activată clauza de 50 de milioane de euro.

Acum, socotelile de ieri nu se potrivesc mereu cu cele de astăzi. Rămâne de văzut dacă Ousmane Dembele se va ţine şi de cuvânt.

Din punct de vedere financiar, Paris Saint-Germain îi poate face o ofertă de nerefuzat, deoarece Barcelona nu are puterea de a concura cu francezii. 

Formaţia din Hexagon s-a resemnat cu gândul că-l va pierde pe Kylian Mbappe, aşa că s-a decis ca Ousmane Dembele să fie înlocuitorul său. 

Din acest motiv, PSG nu va renunţa la transferul său, chiar dacă se va realiza după 1 august, în schimbul a 100 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: dembelebarcelonaparis saint-germain 

viewscnt
Articole similare