Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Zizou", din nou pe bancă! Anunţ-bombă: "Contract pe 2 ani. E următorul antrenor" | BREAKING NEWS

"Zizou", din nou pe bancă! Anunţ-bombă: "Contract pe 2 ani. E următorul antrenor" | BREAKING NEWS
Comentarii

Liber de contract din 2021, când a plecat de la Real Madrid, Zinedine Zidane (51 de ani) este aproape de revenirea în fotbalul mare din Europa, la o altă echipă-gigant. Francezul a refuzat mai multe oferte, de-a lungul anilor, dar pare pregătit să se întoarcă la treabă în antrenorat.

"Zizou" a reuşit o performanţă importantă în carieră: a câştigat, cu Real Madrid, de trei ori consecutiv Liga Campionilor, ceva ce n-a mai reuşit niciun antrenor şi niciun club. Până acum, în cariera de profesionist, Zidane a pregătit-o doar pe Real Madrid, dar acum este aproape de un alt club-gigant.

Zinedine Zidane, următorul antrenor de la Bayern Munchen: "Contract pe 2 ani"

Este vorba despre Bayern Munchen. Potrivit BILD, sursă citată de site-ul fichajes.net, Zinedine Zidane şi-a dat deja acordul pentru a prelua pe Bayern în sezonul viitor, în locul lui Thomas Tuchel, cel care va pleca de la echipă. Astfel, după ce a refuzat oferte de la Manchester United, Newcastle sau Olympique Marseille, "Zizou" este aproape să revină.

Mai mult, potrivi sursei citate, Zidane s-a implicat şi în planurile nemţilor pentru perioada următoare de transferuri, din vara lui 2024, şi a transmis ţintele pe care le are, arătându-şi, astfel, interesul pentru a prelua Bayern Munchen începând din sezonul 2024/2025.

Zidane urmează să semneze cu Bayern Munchen un contract pe două sezoane, cu opţiune de prelungire pe încă două. Au mai rămas de pus la punct mici detalii pentru ca francezul să semneze şi să devină oficial antrenorul lui Bayern Munchen, după ce a scris istorie ca fotbalist şi tehnician al lui Real Madrid.

Zinedine Zidane a câştigat două titluri în campionatul Spaniei, trei Ligi ale Campionilor, două Supercupe ale Europei şi două Campionate Mondiale ale Cluburilor. De asemenea, el a fost desemnat de două ori în carieră antrenorul anului, în 2017 şi 2018.

Afla mai multe despre: zinedine zidaneantrenoracordbayerncontract 

viewscnt
Articole similare