Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan, back in business. VIDEO | Suedezul a semnat!? "Ibracadabra" a făcut anunţul: clubul la care ar urma să joace

Zlatan, back in business. VIDEO | Suedezul a semnat!? "Ibracadabra" a făcut anunţul: clubul la care ar urma să joace

Campionate

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) a postat, marţi dimineaţa, pe cotul său de Instagram, un clip video ce pare a fi de prezentare la noua sa echipă, suedezii de la Hammarby. Legendarul suedez a rămas liber de contract, după ce ultimul an l-a petrecut la LA Galaxy, în MLS, unde a marcat peste 30 de goluri.

"Ibracadabra" a postat clipul video pe contul său de Instagram, iar în acesta apare un tricou al celor de la Hammarby cu numele său pe spate.

Zlatan şi-a terminat înţelegerea cu LA Galaxy şi s-a zvonit că ar merge în Spania, tot ca urmare a unei postări ale sale pe Instagram, apoi la AC Milan, în Italia, sau chiar la Tottenham, după instalarea lui Jose Mourinho (56 de ani) pe banca lui Spurs. După ultima postare, Ibrahimovic pare să fi luat drumul spre casă şi ar urma să joace în Suedia, la Hammarby.

Atacantul suedez şi-a anunţat recent plecarea de la Los Angeles Galaxy, club unde a marcat 31 de goluri în 31 meciuri şi a livrat opt pase de gol. În Suedia, Zlatan a mai jucat la Malmo şi FBK Balkan, dar a trecut pe la cluburi mari ca Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan sau Manchester United.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@hammarbyfotboll

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on


 

 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicanunthammarby 

viewscnt
Articole similare