Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic, anchetat de federaţia din Suedia! A încălcat măsurile impuse pe timpul pandemiei

Zlatan Ibrahimovic, anchetat de federaţia din Suedia! A încălcat măsurile impuse pe timpul pandemiei

Serie A

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (38 de ani) este anchetat de Federaţia suedeză, după ce a intrat în vestiarul echipei la care deţine acţiuni, Hammarby. Potrivit autorităţilor din Suedia, în timpul zilelor cu meciuri, în vestiare au voie să intre doar jucătorii şi membrii din staff-ul tehnic.

Viitorul lui Zlatan Ibrahimovic se află sunt semnul întrebării. Potrivit presei din Italia, Ibrahimovic va juca şi în sezonul următor la AC Milan, doar dacă va primi un salariu de 6 milioane de euro. Până să ajungă la o înţelegere cu italienii, atacantul de 38 de ani se recuperează în ţara sa natală. Suedezul a suferit o leziune musculară în luna mai, în timpul unui antrenament la AC Milan.

Duminică, Ibrahimovic a asistat la meciul de debut în campionat al echipei la care deţine acţiuni, Hammarby. Atacantul a încălcat protocolul sanitar contra răspândirii coronavirusului şi este acum anchetat de Federaţia suedeză.

La finalul partidei, a mers în vestiarul echipei sale să îi felicite pe jucători. Acţiune interzisă de autorităţile din Suedia. În vestiar, în zilele cu meciuri, au voie să intre doar jucătorii şi staff-ul tehnic. Hammarby a debutat cu succes. A câştigat cu 2-0 în meciul cu Ostersunds.

Afla mai multe despre: ibrahimoviczlatan ibrahimovicsuedia 

viewscnt
Articole similare