adplus-dvertising
You are here:

Zlatan Ibrahimovic aşteaptă cu nerăbdare lansarea următorului film Asterix şi Obelix, în care suedezul interpretează un rol

Zlatan Ibrahimovic aşteaptă cu nerăbdare lansarea următorului film Asterix şi Obelix, în care suedezul interpretează un rol

Diverse

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a distribuit duminică trailerul filmului ”Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”, peliculă în care apare şi fotbalistul suedez, declarând că aşteaptă cu nerăbdare lansarea producţiei lui Guillaume Canet.

În noul film Asterix & Obelix, Zlatan Ibrahimovic interpretează rolul lui Oneofus, un soldat roman cu puteri apropiate de cele ale lui Obelix.

Fotbalistul suedez se află la debutul cinematografic şi va apărea în film alături de nume precum Vincent Cassel, Marion Cotillard sau Pierre Richard.

”Asterix & Obelix: The Middle Kingdom” va fi lansat, în Franţa, la 1 februarie 2023.

OFICIAL | Zlatan Ibrahimovic şi-a prelungit contractul cu AC Milan! Suedezul va continua la campioana Italiei

AC Milan a anunţat, luni, că suedezul Zlatan Ibrahimovic şi-a prelungit contractul. “Povestea continuă”, a notat clubul milanez.

Noul contract al lui Ibrahimovic este valabil până la 30 iunie 2023. Suedezul va purta în continuare tricoul cu numărul 11. Zlatan Ibrahimovic este legitimat la AC Milan din ianuarie 2020. AC Milan a anunţat pe site-ul oficial al clubului noua înţelegere dintre italieni şi atacantul nordic. 

”AC Milan se bucură să anunţe prelungirea contractului lui Zlatan Ibrahimovic până la data de 30 iunie 2023. Atacantul va continua să poarte tricoul cu numărul 11”, au anunţat cei de la AC Milan pe site-ul oficial.

Salariul pe care-l va încasa Ibrahimovic la AC Milan va fi cuprins între 1 şi 1,5 milioane de euro, având în vedere vârsta sa şi faptul că va juca mai puţin.

Sezonul trecut, în care a câştigat titlul, Zlatan Ibrahimovic a jucat 1.167 de minute în 27 de meciuri pentru AC Milan, timp în care a marcat de opt ori şi a livrat trei pase de gol.

viewscnt
Articole similare