Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic, moment de sinceritate. Suedezul recunoaşte că se apropie momentul retragerii: ”Dacă trebuie să mă opresc, ce să fac?”

Zlatan Ibrahimovic, moment de sinceritate. Suedezul recunoaşte că se apropie momentul retragerii: ”Dacă trebuie să mă opresc, ce să fac?”

AC Milan

Comentarii

Starul suedez va împlini în toamnă 41 de ani şi recunoaşte că este puţin speriat de momentul când va trebui să se retragă.

Nordicul nu prinde mereu postul de titular în echipa lui AC Milan, dar atunci când este folosit, reuşeşte să se lipească de gol. Din cele 21 de partide în care a jucat pentru AC Milan, Zlatan a fost titular doar de 11 ori şi a reuşit să marcheze 8 goluri. 

Cu doar 2 etape înainte final, AC Milan este lider în clasament şi are cu 2 puncte mai mult decât marea rivală Inter. Ibrahimovic ar putea să contribuie decisiv la titlul cu numărul 19 din istoria lui Milan. 

”Dacă trebuie să mă opresc, ce să fac?”

”Sunt aproape de linia de poartă. Sunt puţin speriat: dacă trebuie să mă opresc, ce să fac? Care ar fi următorul capitol? Cunosc diversele posibilităţi, aş putea face multe lucruri, dar nu ştiu dacă aş putea găsi în altă parte adrenalina pe care o am acum pe teren. Încerc să amân linia de finiş, jucând şi dând goluri. Evident ca să continui să joc trebuie să fiu bine fizic, trebuie să fiu capabil s-o fac, trebuie să pot să joc de plăcere.

Nu are rost să joci dacă suferi prea mult, este mai bine să fii realist şi să-ţi spui: 'Este suficient'. Şi începi un nou capitol. Dacă te concentrezi însă pe asta, nu te concentrezi pe celelalte. În mintea mea nu e aşa ceva. Dacă m-aş gândi la retragere, n-aş fi în stare să-mi ajut coechipierii şi să mă ajut pe mine să fac ce vreau. Fotbaliştii urmează în fiecare zi acelaşi program, iar eu fac asta de 25 de ani. Eşti ca un soldat. Sunt aproape de această linie, dar încă n-a venit momentul”, a declarat Zlatan Ibrahimovic, pentru ESPN, citat de Agerpres.

Afla mai multe despre: ac milan-zlatan-serie a 

viewscnt
Articole similare