Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan Ibrahimovic şi-a ales destinaţia pentru sezonul viitor. Suedezul va împlini 40 de ani. "Proiectul este unul foarte interesant"

Zlatan Ibrahimovic şi-a ales destinaţia pentru sezonul viitor. Suedezul va împlini 40 de ani. "Proiectul este unul foarte interesant"
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic este pe val la AC Milan. Suedezul a revenit în sezonul 2019-2020 şi de atunci a avut evoluţii din ce în ce mai bune pentru echipa de pe locul 2 din Serie A.

Ibrahimovic are 39 de ani şi este într-o formă foarte bună la AC Milan. Atacantul suedez a contribuit enorm la progresul echipei italiene, care este pe poziţia secundă în Serie A, după o perioadă de câteva luni în care milanezii au fost lideri, datorită impactului pe care Zlatan l-a avut asupra colegilor săi.

Zlatan Ibrahimovic şi-a ales destinaţia pentru sezonul viitor

Zlatan Ibrahimovic are 15 goluri marcate în Serie A şi i-a ajutat foarte mult pe cei de la AC Milan în acest sezon, care a până acum a fost unul foarte bun, în ciuda lotului, care nu este foarte bun din punct de vedere valoric, iar jucătorii nu sunt foarte experimentaţi, fiind şi foarte mulţi tineri.

Momentele în care Ibra a lipsit au fost resimţite de "rossoneri", care au trecut pe locul 2 în spatele rivalilor de la Inter, care au un meci în minus şi 6 puncte avantaj. AC Milan a fost eliminată şi din cursa pentru trofeul Europa League, de către Manchester United, iar faptul că atacantul suedez nu a fost prezent a contat foarte mult.

Cu toate acestea, Ibrahimovic este încrezător în gruparea de pe San Siro şi este pregătit să mai continue şi în sezonul următor alături de AC Milan.

"Sunt optimist cu privire la prelungirea contractului. Colegii mei sunt ca şi copiii mei. Aceasta este atmosfera pe care am creat-o şi motivul pentru care ne descurcăm bine. Vreau să continui la Milano şi să facem un sezon mai bun anul următor, proiectul este unul foarte interesant.", a declarat Zlatan Ibrahimovic, potrivit celor de la Calcio Mercato.

Suedezul a anunţat recent că revine la echipa naţională pentru meciurile de la Campionatul European din vara aceasta. Atacantul de 39 de ani se simte foarte bine şi este acum liderul echipelor pentru care evoluează (n.r. la AC Milan şi Suedia), iar fotbaliştii îl urmăresc foarte atent.

"Rossonerii" au încredere în Zlatan, iar acesta este pregătit să semneze prelungirea contractului cu AC Milan. Se pare că Ibrahimovic a discutat cu Paolo Maldini, cel care se va ocupa de contract, iar cele două părţi au ajuns la o înţelegere, care îi va da şansa suedezului să evolueze anul viitor în Champions League şi să câştige, jucând la cel mai înalt nivel, suma de 7 milioane de euro.

Zlatan Ibrahimovic va împlini anul acesta 40 de ani şi este cotat la 5 milioane de euro, conform transfermarkt.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare