Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatan s-a operat şi e OUT până la anul: “Nu am suferit niciodată atât de mult”

Zlatan s-a operat şi e OUT până la anul: “Nu am suferit niciodată atât de mult”

AC Milan

Comentarii

Zlatan Ibrahimovic (40 de ani) a câştigat alături de AC Milan al 19-lea titlu din istoria clubului.

Zlatan s-a operat şi e OUT până la anul: “Nu am suferit niciodată atât de mult”

Cei de la AC Milan au anunţat în cursul zilei de miercuri că Zlatan Ibrahimovic a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi. Fotbalistul a fost operat la Lyon. 

Lucrurile par destul de serioase: atacantul suedez va lipsi între şapte şi opt luni. Presa din Italia a presupus că Ibrahimovic ar putea reveni pe teren abia în luna ianuarie.

  • 8 goluri şi trei pase decisive a reuşit Zlatan pentru AC Milan în actualul sezon

Joi, Zlatan Ibrahimovic a postat un mesaj în care le explică fanilor cât de mult a suferit în ultimele şase luni, din cauza problemelor la genunchi.

“În ultimele şase luni am jucat fără un ligament încrucişat anterior în genunchiul stâng. Timp de şase luni am avut genunchiul umflat. Nu m-am antrenat cu echipa decât de zece ori în ultimele şase luni. Am făcut peste douăzeci de injecţii în ultimele şase luni.

Am golit genunchiul o dată pe săptămână timp de şase luni. Am luat analgezice în fiecare zi timp de şase luni. Abia am reuşit să dorm din cauza durerii în ultimele şase luni. N-am suferit niciodată atât de mult pe teren şi în afara lui. Am transformat ceva imposibil în ceva posibil.

În mintea mea era un singur obiectiv, sa îmi fac colegii si antrenorii campioni ai Italiei pentru că le-am promis. Astăzi am un nou ligament încrucişat anterior şi încă un trofeu”, a scris Zlatan Ibrahimovic, pe Facebook.

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovicmilan 

viewscnt
Articole similare