Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zlatko Dalic, discurs superb după ce a terminat pe locul 3 cu naţionala Croaţiei la Cupa Mondială: ”Pentru noi este ca o medalie de aur!”

Zlatko Dalic, discurs superb după ce a terminat pe locul 3 cu naţionala Croaţiei la Cupa Mondială: ”Pentru noi este ca o medalie de aur!”

Cupa Mondială

Comentarii

Reprezentativa Croaţiei a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (2-1), selecţionata Marocului, şi a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială din Qatar.

Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, a declarat că locul trei la Cupa Mondială din Qatar este ca o mare victorie pentru echipa sa, subliniind că dedică medalia de bronz poporului croat.

”Pentru noi este ca o medalie de aur, este pentru tot poporul croat. Este pentru Miroslav Blazevici, tu ai început această construcţie, este antrenorul antrenorilor. Este a treia oară când câştigăm o medalie şi este extraordinar”, a declarat selecţionerul Zlatko Dalic.

Croaţia a mai ocupat locul 3 la CM din 1998 şi a fost vicecampioană mondială în 2018.

Croaţia a învins Maroc, scor 2-1, şi a câştigat medaliile de bronz

Meciul de pe Khalifa International Stadium a început cu greşeala lui Bounou, care a fost aproape de autogol în minutul 3 şi a continuat cu golul lui Gvardiol, cap la o recentrare, tot cu capul, reuşită de Perisic. 1-0 pentru Croaţia în minutul 7, un avantaj de care europenii nu s-au putut bucura foarte mult timp.

În minutul 9, Achraf Dari a profitat de respingerea greşită a lui Majer şi a egalat. Au urmat ocaziile lui Modric şi En Nesyri, pentru ca în minutul 42 croaţii să preia conducerea. Şut senzaţional al lui Orsic şi gol de generic pentru 2-1 la pauză.

Partea secundă a fost mai calmă. Livakovic a intervenit foarte bine în faţa lui En Nesyri, în minutul 75, iar ambele echipe au cerut câte un penalti – croaţii la contactul dintre Amrabat şi Gvardiol, iar marocanii la duelul lui Hakimi cu Petkovic. Kovacici a şutat pe lângă poartă în minutul 87, când a trecut uşor de Hakimi, şi Croaţia a învins cu 2-1, câştigând medalia de bronz a Cupei Mondiale din Qatar.

Afla mai multe despre: croaţia-cupa mondială-zlatko dalic 

viewscnt
Alte articole
Articole similare