Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ZOOM SPORT | Cătălin Sprînceană, omul care a revitalizat o secţie de tradiţie de la Dinamo

ZOOM SPORT | Cătălin Sprînceană, omul care a revitalizat o secţie de tradiţie de la Dinamo

Special

Comentarii

Invitatul din această ediţie a Zoom Sport este Cătălin Sprînceană, team managerul secţiei de ciclism de la Dinamo, care şi-a propus câteva obiective interesante.

Cătălin Sprînceană este un nume foarte cunoscut în ciclismul din România. Până în 2011, el a lucrat în dezvoltarea parcurilor eoliene şi fotovoltaice, o domeniu foarte atractiv din punct de vedere financiar.

Însă Cătălin Sprînceană a decis să facă o schimbare radicală, a renunţat la cariera pe care o avea şi s-a apucat de ciclism.

La 11 ani distanţă, Cătălin Sprînceană este team managerul secţiei de ciclism de la Clubul Sportiv Dinamo - una dintre cele mai cunoscute din ţară.

A participat şi a organizat numeroase competiţii de anvergură, la noi în ţară şi a fost vicepreşedinte al Federaţiei Române de Ciclism, unde s-a ocupat de coordonarea activităţii de Mountain Bike endurance din România.

Acum, Cătălin Sprînceană, din postura de team manager la echipa Dinamo BikeXpert Superbet, îşi propune să readucă gloria acestei secţii a clubului din Ştefan cel Mare.

”Mă bucur foarte mult că secţia de ciclism a clubului Dinamo, Dinamo BikeXpert Superbet, are continuitate şi, după rezultatele istorice, iată că există o generaţie nouă de ciclişti care s-a alăturat echipei din Ştefan cel Mare.

Vorbim despre o echipă foarte omogenă, oameni atât în formare, cât şi sportivi cu o experienţă vastă. Antrenori care au făcut parte din această echipă în trecut, ca şi sportivi”, a povestit Cătălin Sprînceană pentru Zoom Sport.

Urmăreşte mai jos ultima ediţie Zoom Sport:


 

Afla mai multe despre: zoom sport 

viewscnt
Articole similare