Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zotta şi Panduru l-au „deconspirat” în direct pe Mandorlini: „Nu e ce pare! Ne transmite altceva” | EXCLUSIV

Zotta şi Panduru l-au „deconspirat” în direct pe Mandorlini: „Nu e ce pare! Ne transmite altceva” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a obţinut un nou rezultat de egalitate în Superligă, scor 0-0 cu UTA Arad.

Zotta şi Panduru, despre Andrea Mandorlini: „Nu e ce pare! Ne transmite altceva” | EXCLUSIV

La finalul meciului, Constantin Zotta şi Basarab Panduru au tras concluziile şi au analizat discursul oferit de Andrea Mandorlini, explicând că italianul nu este pe atât de fericit pe cât pare la declaraţii.

Constantin Zotta: „El a venit cu un discurs foarte pozitiv, mulţumit de jucători, câte ocazii de gol şi-au creat, foarte mulţumit. Asta e ce ne spune, însă ca ne transmite când îl urmărim cu atenţie e altceva.

Acel limbaj al trupului zice altceva, dă de înţeles că e un antrenor trist, supărat. Dacă nu auzeam ce ne spune, dacă era pe mute, era exact pe invers. Eu cred că este total nemulţumit. Eu cred că este total nemulţumit şi la fel şi conducerea”

Basarab Panduru: „Da, adevărat!”

Discursul lui Andrea Mandorlini după egalul cu UTA

„Am avut multe ocazii însă ne-a lipsit şansa. Aşa este câteodată fotbalul. Trebuie să ne pregătim pentru următorul meci. (n.r. Rapid vă poate depăşi, iar FCSB se poate distanţa) Asta nu contează. Trebuie să ne păstrăm încrederea. Sunt mulţumit de revenirile lui Camora şi Bîrligea.

Cred că meritam să câştigăm. S-a simţit când Mario nu a fost pe teren. Îi felicit pe băieţi, nu este uşor să îţi creezi atâtea ocazii. Nu mereu câştigă cel care merită. Din păcate am avut ghionion (n.r. - referitoare la numărul mare de accidentaţi). Important este că am reuşit să îi recuperăm pe cei doi”, a declarat Andrea Mandorlini după egalul cu UTA.

Afla mai multe despre: andrea mandorlinicfr cluj 

viewscnt
Articole similare