Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zotta şi Panduru, verdict clar: "Edjouma trebuia eliminat, o eroare gravă!" | EXCLUSIV

Zotta şi Panduru, verdict clar: "Edjouma trebuia eliminat, o eroare gravă!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Constantin Zotta, expertul în arbitraj, şi Basarab Panduru au analizat faza în care Malcom Edjouma (26 de ani) l-a lovit violent cu crampoanele pe Igor Armaş peste faţă şi piept. Ambii au tras o singură concluzie: cartonaş roşu indubitabil pentru fotbalistul francez.

Zotta şi Panduru au concluzionat la unison că Malcom Edjouma trebuia eliminat de către arbitrul Radu Petrescu, care i-a acordat doar cartonaş galben. Nici video arbitrajul n-a intervenit pentru a-l atenţiona pe centralul partidei că mijlocaşul francez trebuie trimis la vestiare.

Zotta şi Panduru, verdict clar: "Edjouma trebuia eliminat, o eroare gravă!" | EXCLUSIV

Expertul în arbitraj, Constantin Zotta, a fost primul care a tras concluzia că Malcom Edjouma trebuie eliminat la faultul asupra lui Igor Armaş.

"Trebuia eliminat la faza asta, nu apreciază bine, nu se informează. Îşi asumă un mare risc, îl loveşte în cap şi pe piept pe Armaş. Trebuia să fie eliminat. E o decizie de neînţeles a întregii brigăzi. Toţi ar fi trebuit să vadă, iar decizia corectă era una sigură, cartonaş roşu.

Faptul că loveşte mingea îi încurcă. Nu e o decizie care trebuie acceptată de nimeni, nu trebuie s-o vedem repetată. E o gravă eroare!", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Basarab Panduru a spus, la rândul său, că nu contează dacă jucătorul a avut sau nu intenţie în faza respectiv, cartonaşul roşu fiind indubitabil.

"Nici nu trebuia să vedem cum arată, e clar că intratul la minge şi datul în minge o să păcălească multă lume. Că a dat în minge. El dă în minge, dar dacă e cineva acolo faptul că tu ai dat în minge... Ce faci cu piciorul ăla? Vii de sus în jos, din cap până pe piept. Că are intenţie, că n-are puţin mă interesează. Trebuie să iei decizia corectă, cartonaş roşu!", a spus "Pandi", la Orange Sport.

FC Voluntari - FCSB 1-2, în Superligă

FCSB a învins duminică, în deplasare, scor 2-1, formaţia FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a 25-a din Superligă.

FCSB a dominat meciul şi a deschis scorul în minutul 45, prin Edjouma, după o fază la care Olaru a centrat, iar Florinel Coman a deviat cu capul. Edjouma a reuşit dubla în minutul 79, dar FC Voluntari a echilibrat finalul de meci după ce Marcelo Lopes a redus din diferenţă în minutul 90, cu un şut superb din voleu. Victoria cu 2-1 o aduce pe FCSB pe locul 3, cu 47 de puncte, la cinci puncte de lider, Farul Constanţa.

FC VOLUNTARI: M. Popa - Matricardi, Paz (Merloi 81), Armaş - Ricardinho (Costin 81), M. Răduţ (Nemec 65), Meleke (Helder Tavares 81), Al. Vlad (Aliji 65) - Raţă, Marcelo Lopes, Damaşcan. ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

FCSB: Târnovanu – Sorescu (V. Creţu 54), I. Cristea, Tamm, Radunovic – Edjouma (Radaslavescu 88), Şut, Olaru – Cordea (Miculescu 80), Compagno, Fl. Coman. ANTRENOR: Mihai Pintilii

Cartonaşe galbene: M. Răduţ 24, Meleke 26, Al. Vlad 55 / Radunovic 78, Edjouma 83, Olaru 89+5

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu – Lucian Rusandu

Arbitri VAR: Marian Barbu - Bogdan Gheorghe

Observator: Alexandru Deaconu

Afla mai multe despre: constantin zottabasarab pandurufcsbmalcom edjoumaeliminare 

viewscnt
Articole similare