Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zurab Zviadauri, primul campion olimpic din istoria Georgiei, arestat sub acuzaţia de crimă cu premeditare!

Zurab Zviadauri, primul campion olimpic din istoria Georgiei, arestat sub acuzaţia de crimă cu premeditare!

Alte sporturi

Comentarii

Campionul olimpic la judo Zurab Zviadauri a fost arestat în legătură cu o confruntare domestică, în urma căreia şi-au pierdut viaţa trei persoane în Ţinandali, localitate situată la 95 de kilometri de Tbilisi, sub acuzaţia de crimă cu premeditare, informează interpressnews.ge.

În legătură cu acelaşi caz, oamenii legii l-au acuzat pe un bărbat, născut în 1977, de posesie neglijentă a unei arme de foc, ceea ce a dus la pierderea de vieţi omeneşti.

"În această etapă a anchetei, s-a stabilit că, la 16 august, în vecinătatea localităţii Ţinandali, din municipalitatea Telavi, cearta dintre mai multe persoane s-a transformat într-o confruntare fizică. În timpul confruntării, V.C., născut în 1971, a deschis focul cu o armă înregistrată pe numele lui J.J., care este în prezent reţinut. N.K., născut în 1994, a răspuns tot cu focuri de armă şi în urma acestor împuşcături, patru persoane au fost rănite, dintre care două au murit pe loc. Ancheta a stabilit, de asemenea, că în timpul confruntării, Z.Z., arestat în calitate de inculpat, a tras şi el cu o armă de foc împotriva lui N.K, acesta din urmă fiind rănit mortal”, se arată într-un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne din Georgia.

Presa georgiană a explicat că Zviadauri, 40 de ani, l-a împuşcat pe cel care i-a ucis fratele în această confruntare.

Dacă acuzaţia de crimă cu premeditare va fi confirmată, fostul campion olimpic riscă 15 ani de închisoare.

Zviadauri a devenit primul campion olimpic din istoria Georgie, ca ţară independentă, la judo, la categoria 90 de kilograme, în cadrul Jocurilor Olimpice de la Atena din 2004.

El a îmbrăţişat apoi o carieră politică şi a fost deputat, între 2014 şi 2016.

Afla mai multe despre: zurab zviadauriarestat 

viewscnt
Articole similare