Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zverev anunţă că a suferit o ruptură de ligamente la glezna dreaptă

Zverev anunţă că a suferit o ruptură de ligamente la glezna dreaptă

Tenis

Comentarii

Jucătorul german de tenis Alexander Zverev a anunţat că a suferit o ruptură de ligamente după ce s-a lovit la glezna, la meciul cu Rafael Nadal, de vineri, din semifinale la Roland Garros.

"Potrivit primelor examinări medicale, se pare că mai multe ligamente laterale ale gleznei drept sunt rupte. Zbor în Germania luni pentru a mai face câteva controale şi a găsi cea mai bună şi mai rapidă modalitate de a-mi reveni", a spus el în social media.

El a spus vineri că se teme că rănirea, care l-a făcut să urle de durere pe tribunalul Philippe Chatrier, este "foarte gravă".

Zverev a abandonat după trei ore şi 13 minute de joc, în setul doi, când scorul general era 7-6 (8) - pentru Nadal, 6-6.

Germanul a urlat de durere şi a părăsit terenul în scaun cu rotile după o accidentare la glezna dreaptă. El a revenit în cârje şi a fost ovaţionat de public şi îmbrăţişat de Nadal.

Rafael Nadal, care a împlinit vineri 36 de ani, va juca în finală împotriva învingătorului din meciul Casper Ruud (Norvegia), cap de serie 8.

Afla mai multe despre: zverevaccidentaremesaj 

viewscnt
Articole similare